Celebrity News

Mali Aleksandar pozvao mamu: Ja sam ovde sa policijom! Prija u šoku (VIDEO)

Sin Aleksandre Prijović mamu šokirao pozivom

Mali Aleksandar pozvao mamu: Ja sam ovde sa policijom! Prija u šoku (VIDEO)

Antonio Ahel/ATAImages

Sin Aleksandre Prijović, mali Aleksandar, sa mamom putuje Srbijom i regionom i uživa na njenoj turneji pod imenom „Od istoka do zapada".

Do sada je naslednik Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića bio daleko od očiju javnosti, međutim, tokom turneje, čak nekoliko puta zapevao je na bini, sa mamom.

Pročitajte: Pet godina od rođenja sina, Aleksandra i Filip slave: Mali Aleksandar presrećan (FOTO)

Aleksandra je, osim spektakularnih nastupa, publiku i pratioce na Instagramu odlučila da obraduje i kratkim videima, kroz koje fanovi imaju priliku da je bolje upoznaju.

Tokom jednog snimanja pomenutih videa, sin Aleksandre Prijović pozvao je majku da je pita kada silazi na binu, a onda rekao: „Ja sam ovde sa policijom”. Aleksandra je na trenutak zastala, pa se nasmejala, shvativši da govori o njenom obezbeđenju. 

 

 

Inače, petogodišnji Aleksandar prepametno je dete, koje oduševljava publiku svoje mame i iz nastupa u nastup nasmeje ih novim biserom.

- Od trenutka kada se rodio, on je ne samo glava kuće, već šef naših života. Aleksandar je naša najveća sreća i ljubav- rekla je svojevremeno pevačica istakavši da se njena i Filipova porodica utrkuju u tome ko će da ga čuva i ispuni mu sve želje, u čemu naravno prednjače mama i tata.

Komentari (0)

Loading