Celebrity News

Zajedno su devet godina: Ovo je supruga Žarka iz kviza Potera

Supruga Žarka Stevanovića

Zajedno su devet godina: Ovo je supruga Žarka iz kviza Potera

Luka Šarac

Da je srodnim dušama suđeno da se sretnu, može da posvedoči i Žarko Stevanović, omiljeni tragač iz kviza „Potera”. Ženu svog života upoznao je na koncertu grupe „Legende”, čije pesme nikad nije voleo da sluša, ali je otišao na nagovor druga. Danas je Jelena supruga Žarka Stevanovića.

Luka Šarac

 

Upoznali su se jednog petka, počeli da se zabavljaju dva dana kasnije, i od tada se nisu razdvajali. Venčali su se 2022, posle sedam godina veze.

Pročitajte:Fotografije iz svadbenog albuma - Oženio se tragač Žarko Stevanović, mlada izabrala plavu venčanicu

- Bili smo jako mladi kad smo počeli da živimo zajedno, imali smo po 23 godine. Kad bi odlazili jedno kod drugog, morali smo da nosimo stvari, knjige za fakultet... Shvatili smo da ćemo sebi olakšati ako budemo na istoj adresi – pričao je Žarko.

Da su rođeni jedno za drugo, govori ne samo činjenica da imaju brojna zajenička interesovanja već i da se nikada nisu posvađali, niti pomišljali na raskid.

Luka Šarac

 

- Iako ponekad pustim ‘Legende’, nisam uspela da ga nagovorim da počne da sluša muziku uz koju smo se upoznali – otkrila je supruga Žarka Stevanovića, koja za muža kaže da je pažljiv i romantičan.

Luka Šarac

 

- U svakoj vezi, pa tako i u našoj, ključni su razgovor i tolerancija. Čak i kad ne mislimo isto, uspevamo da nađemo kompromisno rešenje. Sve radimo timski i to daje rezultate – izjavio je Žarko Stevanović, najmlađi svetski šampion u kvizu.

Skladni par deli i kvizašku strast, pa često organizuju pab kvizove. Jelena rado učestvuje kada se okupi zajedničko društvo, ali nije ni pomišljala da se, poput poznatog supruga, pojavi u nekoj televizijskoj emisiji.

Komentari (0)

Loading