Celebrity News

Toni Bijelić potvrdio: Vratio sam se u Beč i moj dvorac Ebenfurt!

Toni Bijelić se vratio

Toni Bijelić potvrdio: Vratio sam se u Beč i moj dvorac Ebenfurt!

Antonio Ahel, M.M./ATAImages

U saopštenju kojim je javnost obavestila da se razvodi Dragana Mirković je navela da već dugo Toni i ona žive odvojeno, a kako su preneli portali, već skoro godinu dana nisu ni pod istim krovom. 

Toni Bijelić se vratio i to dokazuje snimak.

Pročitajte: Progovorila kuvarica Dragane Mirković! Ovako je izgledao njihov život iza zatvorenih vrata

Toni se, kako se navodi, još prošle godine odselio i vreme provodi u Hrvatskoj, tačnije u Opatiji, gde je sebi kupio vilu. 

Instagram/Toni Bijelic

 

 

Dragana je sa decom, Markom i Manuelom, ostala u Beču. Ipak, noćas je Toni objavio snimak na kom se vidi da se vraća u dvorac.

Instagram/Toni Bijelic

 

 

Da li je došao da sa Draganom pokuša da izgladi odnos, ostaje nam da vidimo.

- Sa žaljenjem moram da vas obavestim da sam predala zahtev za razvod braka. Već dugo moj odnos sa Tonijem nije više ono što je bio, sve to vreme mi praktično vodimo odvojene živote i ne živimo pod istim krovom.

Antonio Ahel/ATAImages

 

 

 

Uprkos svim nepomirljivim razlikama, zarad dobrobiti svoje porodice i zato što sam tako vaspitavana, učinila sam sve da spasem zajednicu koju smo nekada imali.

Međutim, s vremenom je taj jaz postao sve veći i shvatila sam da veću štetu činim svojim najmilijima ostajući na silu u nečemu što odavno ne funkcioniše, nego stavljajući tačku na naš brak.

Ja svakako ostajem dosledna svojim principima, svom načinu života, kao što ostajem verna svojoj porodici i svojoj publici, a prema Toniju ću uvek gajiti poštovanje kao prema ocu svoje dece i nekome s kim sam provela mnogo lepih godina - piše u sopštenju kojim je Dragana obavestila javnost da se razvodi.

 

Komentari (2)

Loading
Vuk samotnjak

21:43 05.04.2024

Ajde vraćaj se u Srbiju ! Koji srpski velikani su trupali po štrasama Vijene pa su se ipak vratili u rodnu grudu a kamo li ti i tebi slične. Kada Moj imenjak Vuk Karadžić šetao Vijenom s drvenu nogu austrougati nisu mogli da spavaju .