Celebrity News

Sanjao sam da je umrla moja ljubav: Mima i Tozovac su se voleli četiri decenije

Godišnjica smrti Predraga Živkovića Tozovca

Sanjao sam da je umrla moja ljubav: Mima i Tozovac su se voleli četiri decenije

Anotnio Ahel/Ata

Godišnjica smrti Predraga Živkovića Tozovca je danas. Napustio nas je pre tri godine u 84. godini.

Život Tozovca obeležili su brojni hitovi ali i jedna velika ljubav. S Emilijom, koju je zvao Mima, voleo se punih 40 godina. Ljubav je planula već pri prvom susretu, a venčali su se nakon četiri decenije ljubavi.

Pročitajte: PRIZNALA SVE - Ovaj legendarni pevač osvojio je srce Žiže Stojanović (FOTO)

- Sreli smo se slučajno i tako je počelo. Zaljubili smo se čim smo se ugledali. Njoj sam napisao pesmu „Mima”, koju sam objavio u knjizi. Inače, njeno pravo ime je Emilija.

Mima je moja prava ljubav i moj izbor. Naš odnos je više od ljubavi. Ljubav bih opisao kao kratkotrajnu bolest. Mi smo u najlepšoj fazi jer smo postali prijatelji koji ne mogu jedno bez drugog.

Ata Images

 

 

Ljubav nema veze s godinama - govorio je Tozovac o svojoj voljenoj koju je neizmereno voleo do poslednjeg dana.

Moja žena, smem da kažem moja žena i sa pravom kažem žena zato što je prava žena i zato što sam sa njom bezmalo proveo pola života. Ona je veoma strpljiva, ona je dobra majka, dobar drug, ima i unuku, pa je i dobra bakica.

Anotnio Ahel/Ata

 

 

Ali pre svega, meni je bila baš prijatelj i potpora u životu. Ja sam Vodolija, a ona ne može sama. Jednom sam sanjao da je umrla. Pa sam joj rekao, grleći njen sanduk, kukajući na glas u snu: ‘Zašto me ostavi, s kim ja sad da živim’.

Pazite, to je najiskrenija rečenica koju u snu čovek kaže. Tako da sam joj tad najlepšu ljubavnu pesmu rekao – ispričao je ranije Tozovac.

 

Komentari (0)

Loading