Celebrity News

Aleksandra je počela da plače, a njega su polivali vodom: Filipu naglo pozlilo u Novom Sadu

Filipu Živojinoviću pozlilo ispred Spensa u Novom Sadu

Aleksandra je počela da plače, a njega su polivali vodom: Filipu naglo pozlilo u Novom Sadu

Antonio Ahel/ATAImages

Filipu Živojinoviću pozlilo ispred Spensa u Novom Sadu, preneli su svi mediji. Naime, navodno se Filipu naglo slošilo nakon koncerta supruge Aleksandre Prijović.

Pročitajte: Uz Nemanju Gudelja su u manastiru bile i majka i Anastasija: Dogodilo se na Blagovesti

Prema rečima izvora sa mesta zbivanja, nakon što je Aleksandra završila koncert, publika je počela da izlazi, a Filip i ona su krenuli ka automobilu kada je Živojinoviću pozlilo.

- Sve je bilo normalno, Aleksandra je završila kocert i Filip i ona su u pratnji obezbeđenja krenuli ka izlazu. Išli su ispred nas kad se Filip srušio kao pokošen.

Aleksandra je počela da kuka, da plače, a njega su polivali vodom. Obezbeđenje ga je unelo u njegov automobil i negde odvezlo, a Aleksandru su vratili u halu, verovatno da bi se presvukla i što pre pridružila suprugu.

Ata Images

 

 

Ne znam šta se dalje dogodilo i da li je nešto ozbiljno ili je Filipu samo pozlilo od vrućine, s obzirom na to da je bilo dosta toplo - kazao je izvor Informera iz hale Spens.

Ni Filip ni Aleksandra nisu želeli da govore na ovu temu.

Kako se nezvanično piše, Filipu se zdravstveno stanje ubrzo stabilizovalo, a navodno, sve je posledica napornog rada na organizaciji velikog broja koncerata, posebno poslednjih u Novom Sadu.

Antonio Anhel / Ata images

 

 

 

Komentari (0)

Loading