Celebrity News

Pevao je sa Lepom Brenom, slamao srca širom Jugoslavije, evo kako danas izgleda čuveni Vlado Kalember

Vlado Kalember u Beogradu

Pevao je sa Lepom Brenom, slamao srca širom Jugoslavije, evo kako danas izgleda čuveni Vlado Kalember

youtube printscreen

Jurica Pađen, frontmen grupe "Aerodrom", priredio je sinoć Beograđanima koncert za pamćenje. Na sceni su mu se pridružile brojne kolege, a posebnu pažnju publike izazvao je Vlado Kalember.

 

 

Zvezda velike Jugoslavije, prepoznatljiva po specifičnom, promuklom glasu, otpevao je u svom maniru hitove “Divljakuša” i “Ana” i prisutne u MTS dvorani podsetio na dane najveće slave.

Pročitajte: Vlado Kalember - Devojke su volele momke duge kose koji sviraju gitaru (video)

Starije generacije frontmena benda "Srebrna krila" pamte po nastupu na Pesmi Evrovizije 1984, gde je sa Izoldom Barudžijom izveo numeru “Ćao, amore”. Osim toga, spot u kojem zajedno sa Lepom Brenom peva “Jugoslovenku” i danas se može videti u televizijskim emisijama.

Ipak, ono po čemu se Vlado Kalember uvek izdvajao jeste činjenica da je godinama slamao ženska srca. U bivšoj državi važio je za jednog od najlepših muškaraca na javnoj sceni, pa i za najvećeg zavodnika koji je razoružavao osmehom.

Ženio se jednom, a u braku je proveo osam godina. Sa tri decenije mlađom suprugom, čelistkinjom Anom Rucner, dobio je sina Darijana. Nakon razvoda supružnici su ostali u prijateljskim odnosima, pružajući jedno drugom najveći oslonac i podršku.

Pročitajte: Vlado Kalember posle toliko godina progovorio o razvodu - Ana i ja smo u svemu bili odlični, ali...

Čovek koji je nekada “žario i palio” muzičkom scenom i bez problema osvajao najlepše žene regiona danas ima 70 godina. Imajući u vidu njegov izled i energiju, teško je poverovati u to.

Marina Pešić/ MTS dvorana Promo

 

Slažete li se?

Komentari (0)

Loading