Celebrity News

Anastasija nikad iskrenija nakon pomirenja sa Oliverom Gudelj: Primetiš kada je previše, to su tihe ubice (FOTO)

Svekrva Anastasije Ražnatović, po pisanju portala, spustila je loptu

Anastasija nikad iskrenija nakon pomirenja sa Oliverom Gudelj: Primetiš kada je previše, to su tihe ubice (FOTO)

ata images /antonio ahel/ instagram

Svekrva Anastasije Ražnatović morala je da popusti makar malo i, verovatno pod pritiskom sina, „spusti loptu”.

Niko ne zna šta je tačno ugrozilo komunikaciju Olivere Gudelj i Cecine naslednice, spekuliše se da su prepucavanja nastupila pošto je majka fudbalera Nemanje Gudelja shvatila da Anastasija ne želi dalje da gradi karijeru.

Pročitajte: Više nema dileme - Ceca otkrila istinu o Anastasijinoj trudnoći

Navodno, Olivera je bila ubeđena da je Tasa samostalna žena, koja uživa u pevanju i nastupima dok istovremeno i kao influenserka na društvenim mrežama doprinosi domaćinstvu.

Instagram/raznatovicanastasija

 

S obzirom na splet okolnosti i činjenicu da je zbog ljubavi ona morala da se preseli u Sevilju i automatski sve ostavi, pa i poslovne angažmane, navodno je došlo do nesporazuma između nje i svekrve.

Ovo su naravno sve spekulacije koje se šire od uva do uva, a mnogo puta do sada javnost se uverila da i u njima i te kako ima istine.

O pravoj istini za sada niko od medija nema konkretnu informaciju, a malo je reći da su se svi začudili kada su svekrvu Anastasije Ražnatović i pevačicu videli zajedno u jednom intimnom i verski značajnom trenutku.

Instagram @nemanjagudelj

 

Na Blagovesti Nemanja Gudelj se pričestio, a prethodno je izrazio želju da supruga i majka prisustvuju tom činu.

Spekuliše se da su svekrva i snaja tada zakopale ratne sekire, ipak pevačicini postovi ranije i nešto kasnije ukazuju na to da joj nimalo nije bilo lako u prethodnom periodu, kao i da se udaljena od porodice oseća vrlo usamljeno.

Pročitajte: Vreme je da kažem šta mi je na duši - Sestra Nemanje Gudelja otkrila istinu o odnosu sa Anastasijom

Ona je u svojoj objavi nedavno uporedila čoveka i žabu koja se postepeno kuva i dodala da čovek i ne primeti kada počne da skuplja tužne i ružne sitnice, gura ih ispod tepiha, a onda samo naprasno doživi ono što se narodski rečeno zove pucanje:

 

 

- Akumuliraš dugove, višak kilograma, loše zdravlje, što primetimo kada je previše kasno. Nemojte potcenjivati male stvari jer su to tihe ubice koje vode u našu propast - objavila je u postu na Instagramu Anastasija i sve navela na preispitivanje koliko zaista neke situacije, ljude, njihove postupke i reči doživljavamo olako, smatrajući ih manje vrednim i značajnim za naše mentalno zdravlje, a upravo su oni glavni okidači.

Komentari (0)

Loading