Celebrity News

Čuvala se za brak sa Bikovićem, a nakon kraha ljubavi više nikada nije govorila o emotivnim partnerima

Bivša ljubav Miloša Bikovića, glumica Brankica Sebastijanović, nakon raskida sa glumcem retko se eksponira u medijima i o njenom životu se malo toga zna.

Čuvala se za brak sa Bikovićem, a nakon kraha ljubavi više nikada nije govorila o emotivnim partnerima

A.K./ATAImages

Glumica Brankica Sebastijanović i Miloš Biković bili su vezi pre nekoliko godina, a kako se pisalo, bili su velika ljubav jedno drugome. Iako su mnogi smatrali da će stati pred oltar, nažalost, romansa se završila i oni su se razišli.

Bivša ljubav Miloša Bikovića, njegova koleginica Brankica Sebastijanović, nakon raskida sa glumcem privatni život čuva samo za sebe.

 

 

Javnosti je bilo najzanimljivije to što su oni odlučili da se čuvaju za brak, o čemu je Brankica otvoreno govorila:

Pročitajte: Odlučili smo da se rastanemo - Miloš Biković se oglasio u ponoć, podrška sa svih strana

- Mislim da je baš ružno sprdati se sa nečim do čega Miloš i ja držimo. Drago mi je ako možemo da budemo primer mladima u ovakvim vremenima. Ne znam zašto se o tome toliko piše - rekla je tada glumica za medije.

Danas se gotovo ništa ne zna o njoj. Potpuno se povukla iz javnog života, a tek je ponekad aktivna na društvenim mrežama, na kojima uglavnom objavljuje fotografije sa putovanja.

 

 

Brankica je posle Bikovića bila u ljubavi sa Matejom Šijanom, bivšim producentom televizije „Avala”, s kojim se pre izvesnog vremena verila, pisao je „Blic” pre nekoliko godina, a da li je i dalje sa njim ostaje misterija.

- Ne udajem se, daleko sam još od toga. Nije mi čak ni u planu. Ima vremena. Za sada samo idem na svadbe - rekla je glumica za pomenuti medij.

Kada se u medijima saznalo da će Miloš Biković postao otac, oglasila se Brankica Sebastijanović, a na pitanje novinara da li će mu čestitati, kratko je rekla:

U međuvremenu, mlada glumica nije otkrila ni da li je zaljubljena, a što se roditeljstva tiče, rekla je da je godine ne opterećuju:

Ata Images

 

 

- Živimo u veoma brzom vremenu, ljudi su poslednjih godina postali egocentričniji i sebičniji, a za roditeljstvo moraš sebi da budeš na drugom, ako ne i na petom mestu, jer su potrebe deteta najvažnije. Mnogi se, imam utisak, toga ne odriču baš lako, pa je možda poštenije sačekati dok ne budeš potpuno zreo i siguran da to želiš, pošto je dete najveća moguća odgovornost.

To jeste tema koja je prisutna među mojim prijateljima u svakodnevnom životu, jer smo u tim godinama. Dosta njih se već ostvarilo u roditeljskoj ulozi, ali ima i onih koji još nisu. Doduše, i granice su se s vremenom pomerile, pa žene rađaju i u kasnijim četrdesetim - rekla je za „Blic”.

Komentari (0)

Loading