Celebrity News

Ne voli da se eksponira: Evo kako izgleda žena koja je rodila Cecu Ražnatović (FOTO)

Majka Cece Ražnatović ne voli da se eksponira u medijima

Ne voli da se eksponira: Evo kako izgleda žena koja je rodila Cecu Ražnatović (FOTO)

Antonio Ahel/ATAImages

Mira Veličković najbolje zna koliko je tokom godina bio odgovoran zadatak da bude majka "srpske majke". Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović često je isticala značaj podrške koju je uživala od svojih roditelja, kako mame tako i oca Slobodana

Majka Cece Ražnatović ne voli da se eksponira u medijima, zato je najvećem delu javnosti potpuno nepoznato kako Cecina majka izgleda, kao i kako se može opisati njen život.

Pročitajte: Više nema dileme - Ceca otkrila istinu o Anastasijinoj trudnoći

Mira je bila seoska učiteljica, dok je Slobodan obavljao posao mašinbravara i trgovca. Danas nisu samo ponosni roditelji, već i ponosni baka i deka, ali i prababa i pradeda malom Željku i Krstanu.

Prilikom venčanja Veljka i Bogdane Ražnatović mogli smo ih videti u javnosti, što je veoma retko, a tom prilikom starali su se da na svadbi budu ispoštovani svi srpski običaji.

 

Antonio Ahel/ATAImages

 

 

 

- Kažu da je moj tata čim sam se rodila i prvi put zaplakala rekao: "Jao, rodila se pevačica!" Kad sam progovorila, roditelje sam zvala po imenu, a mamu oslovljavala sa Mico - prisećala se Ceca, koja je sedamnaest meseci po sopstvenom rođenju dobila sestru Lidiju.

Iako je uživala svu ljubav svoje majke, nije krila da je odrasla pod veoma strogim načelima koje je Mira primenjivala.

- Vrlo smo strogo vaspitavane: tačno se znalo šta je za devojke, a šta je za dečake. Sećam se, leto, dan dugačak, a mi već šiparice, izlazi se tek u deset uveče iako se sve završava u ponoć, a mama sestri i meni kaže: "Možete da izađete u devet, i kad pomislim da ste tamo, da ste već ovde. Ako vam se ne sviđa, meni je još bolje, ostanite kod kuće" - evocirala je jednom uspomene Ceca.

Antonio Ahel/ATA Images

 

 

Priča se da je muzičku crtu povukla upravo na majku, iako je isticala da je po većini stvari isti tata. Kada je u pitanju fizički izgled, prepuštamo vam da procenite koliko sličnosti Ceca ima sa svojom majkom koja je takođe u mladosti važila za lepoticu.

Komentari (0)

Loading