Celebrity News

Bolest Mine Lazarević otkrivena rano, doktori su dali sve od sebe: Rekla sam deci, treba da znaju

Bolest Mine Lazarević promenila je njen život

Bolest Mine Lazarević otkrivena rano, doktori su dali sve od sebe: Rekla sam deci, treba da znaju

Marija Mladjen/ATAImages

Uspešna glumica Mina Lazarević, koja ima pregršt pozorišnih i televizijskih uloga iza sebe, susrela se sa teškom bolešću koja joj je preokrenula život u potpunosti.

Naime, bolest Mine Lazarević bila je podmukla, razvijala se postepeno, a prema glumičinim rečima, bilo je osetno da nešto nije u najboljem redu, ali nije ništa preduzimala do krajnjeg trenutka.

Pročitajte: Šok! Nećete verovati - Ovo je pravo ime Mine Lazarević

 

- Ignorisala sam signale koje mi je telo davalo, to nema veze sa zdravstvenom neosvešćenošću i nemogućnošću da se to reši. Nažalost, nasledila sam osobinu svoje bake i majke da su mi svi moji bližnji važniji od mene same.

Na kraju dođe vreme da moraš nešto da preduzmeš. U prvom momentu nisam znala da se tu nešto dešava i da moram na operaciju, čak sam planirala da nastavim da igram predstave. U pitanju je bila štitna žlezda. Kad je stigao nalaz, morala sam na još jednu operaciju, jer je bio maligan.

Nakon tog saznanja sam otišla u kola da se isplačem jer obično tako ide. U tim trenucima krenu neke misli neizdrživo da ti naviru i ne možeš sebe da smiriš. Kreneš da razmišljaš o deci i o svim stavkama koje treba da središ - rekla je glumica u emisiji „Preživeli”.

Ata Images

 

 

Nakon bolnog saznanja o bolesti, Mina je ubrzo operisana, te joj je bila izvađena cela štitna žlezda. Tada je počela prava bitka, s obzirom na to da glumica preko godinu dana nije mogla normalno da govori. Međutim, ona je nastavila borbu i nije sebi dozvolila da klone duhom.

- Posle operacije moje glasne žice bile su u haosu, nisam mogla normalno ni da govorim ni da pevam. Kad su mi kazali: „Gledaćemo da rez bude što manji, da se ne vidi”, rekla sam doktorima: „Ma, pustite to, gledajte mi glasne žice, ja od toga živim”.

Tad nisam mogla ništa da radim sa svojim glasom, ali nisam odustajala. Ta blokada je trajala više od godinu dana i nastavila sam da forsiram i da pričam i da pevam. Nakon toga sam igrala predstave normalno, jer nisam želela da dozvolim sebi tu vrstu pada - dodala je Mina u pomenutoj emisiji.

Pročitajte: Mina Lazarević iskreno - Borim se kao lavica da školujem i gajim troje dece

Iako se trudila da svoju bolest sakrije od dece, odlučila je da objasni deci zašto se oseća loše i neraspoloženo, te im je rekla da je operisana ali da će se oporaviti.

- Dešavalo mi se da se toliko trudim da se ne vidi kako sam operisana da me ni deca ne razumeju, govorili su mi zašto sam stalno smorena. Onda sam ih stavila ispred sebe i rekla: Mama se operisala, ali će biti okej. Možda ću biti umorna, možda ću biti neraspoložena, ali morate da me razumete.

Ne treba ići u krajnost i sve kriti od dece, ali isto tako, verujem da ne treba ni da ih opeterećujete kad su mali nepotrebnim detaljima, ali im treba objasniti na njihov način da razumeju kroz šta prolazite - završila je Mina svoju ispovest u pomenutoj emisiji.

 

Komentari (0)

Loading