Celebrity News

Godinama se nije pojavljivao u javnosti: Ovaj čovek je Duškov i Jelenin venčani kum (FOTO)

Kum Duška Tošića je ozbiljan frajer

Godinama se nije pojavljivao u javnosti: Ovaj čovek je Duškov i Jelenin venčani kum (FOTO)

Miša Obradović

Bračni par Karleuša-Tošić intrigira javnost još otkad je 2008. godine stao na „ludi kamen”. Njihova svadba i danas se pamti.

Kada je Jelena Karleuša Dušku Tošiću izgovorila sudbonosno „da”, bila je u sedmom mesecu trudnoće.

Pročitajte: Duško Tošić na računu ima milione, a ovako se opušta (FOTO)

Raskošnoj proslavi prisustvovale su brojne zvanice sa domaće scene. Svadba je koštala čitavo malo bogatstvo, ali ni brojni pokloni nisu izostali.

Za tu priliku Jeleninu venčanicu trebalo je da kreira Darko Kostić, koji je Dušku i Jeleni bio venčani kum, pa ipak, nešto je krenulo po zlu:

— Darko ko Darko... Nije mu ni prvi ni poslednji put. Ko ga poznaje, zna da ume da bude pomalo neodgovoran. Ipak, kum mi je, pa mu je sve oprošteno - ispričala je Jelena svojevremeno pa dodala:

— Još dok sam bila u Turskoj imala sam osećaj da od njegove venčanice neće biti ništa, pa sam na vreme našla rezervno rešenje. Pod parolom „ništa meni bez mene“ lično sam kreirala venčanicu - ispričala je tada objasnivši da je na haljinu od bele svile sedam dana ušivano čak četiri kilograma kristala.

Antonio Ahel/ATAImages

 

 

Jelenu je do oltara dopratio otac Dragan Karleuša, a nakon što su razmenili zavete i izgovorili sudbonosno „da” Jelena i Duško razmenili su i burme vredne čak 5.000 evra.

Sa Duškove strane kumovao je Milenko Andrić. Milenko i Duško su bili dugogodišnji prijatelji koje je fudbal spojio, a o njihovoj bliskosti svedoči činjenica da je Andrić kumovao Dušku i Jeleni na venčanju, kao i to da su njih dvojica zajedno proslavili rođenje Andrićeve ćerke.

 

 

Mnogi su se zapitali da li se i danas Duško i Milenko prisno druže, ali je život kuma Duška Tošića misterija za javnost, te je malo šta poznato o njemu. Da li će se nešto više saznati, ostaje da pokaže vreme.

Komentari (0)

Loading