Celebrity News

Fudbalski as se oglasio: Uzdrmana mirna luka Dejana i Ane Stanković

Sin Dejana Stankovića u bolnici

Fudbalski as se oglasio: Uzdrmana mirna luka Dejana i Ane Stanković

M.M./ATAImages

Sin Dejana Stankovića u bolnici

Najstariji sin Dejana Stankovića, Stefan, nalazi se u bolnici. Uz njega je dan i noć otac, koji je otkazao sve profesionalne obaveze.

Pročitajte: Dejan Stanković za Story - Zbog moje energičnosti ne sagledavam stvari kako treba, moja Ana me smiruje

- Zdravo svima, želim da poručim da sam u Milanu sa sinom koji je u bolnici već tri dana. Ima veoma važnu ‘utakmicu’, moramo da budemo zajedno i da igramo zajedno.

Nadam se da ćemo u naredna tri-četiri dana dobiti sve rezultate kako bismo počeli rehabilitaciju, poručio je Stanković iz Italije.

Njegov sin je nekada bio mladi reprezentativac Srbije i za sada nije poznato o čemu je tačno reč.

Dejan i njegova supuga Ana imaju tri sina, Stefana, Filipa i Aleksandra, koji su krenuli očevim stopama.

- Sinovi su počeli da treniraju fudbal kada su imali pet-šest godina. Najvažnije je da su se zabavljali baš kao što to i sada čine. Stefan je izašao iz te priče, a Filip i Aleksandar su na dobrom fudbalskom putu - rekao je Stanković svojevremeno koji ne krije koliko je srećan što je svoju srodnu dušu upoznao kada je imao tek 19 godina.

Miloš Miškov/ATA Images

 

 

- Zaljubio sam se čim sam je video. Osetio sam da je to to, a kad sam rekao njenom bratu, zamalo me nije udario. Zasta verujem da bez Ane ne bih bio ovakav. Jednostavno, ne bih se kompletirao - ispričao je jednom prilikom Dejan koji je uz suprugu sazrevao.

- Nju ne zanimaju javni život i popularnost. S Anom mi se desila ljubav na prvi pogled, odmah sam se zaljubio u nju, čim sam je video.

Odmalena smo skupa, imao sam devetnaest godina kada smo počeli vezu. Zajedno smo otišli u Rim, gde sam igrao za 'Lacio', zajedno smo odrastali, sticali sva životna iskustva i osnovali porodicu. Sve smo sami stvorili, čime se ponosim - rekao je Stanković koji se sa Anom venčao 2000. godine.

- Nedavno sam rekao da je ona potez moje karijere i zaista je tako. Ana je ljubav, podrška, oslonac, vera i nada - rekao je Stanković svojevremno za magazin „Gloria”.

 

 

 

Komentari (0)

Loading