Celebrity News

Milione troši da udovolji ženi: Saša Popović otkrio šta je najdragoceniji poklon koji je priuštio Suzani

Saša Popović i Suzana Jovanović stil života izgradili prema svojim mogućnostima

Milione troši da udovolji ženi: Saša Popović otkrio šta je najdragoceniji poklon koji je priuštio Suzani

Antonio Ahel/ATAImages

Saša Popović i Suzana Jovanović stil života izgradili su u skladu sa mogućnostima koje imaju. Svoju finansijsku situaciju nikada nisu krili, a brojne nekretnine, vozni park direktora „Granda”, kao i odevne kombinacije, govorile su o njihovom imovinskom statusu.

Ipak, Saša Popović sada je otkrio kako zaista izgleda jedan dan u njegovom domu na Bežanijskoj kosi:

Pročitajte: Da li je moguće da je baš tolika? Saša Popović otkrio kolika mu je penzija

- Ja sam porodičan čovek koji se u privatnom životu ponaša normalno, kao i sve moje komšije. Suzana i ja ustajemo svako jutro između 8 i 9, doručkujemo, malo prođemo novine, štampu i portale, da vidimo šta ima novo, volimo da gledamo i jutarnji program - ispričao je i zaključio:

- Ako snimam „Zvezde Granda”, onda idu pripreme šta će se obući, a ako nemam snimanja, onda jednostavno obučen odem malo do grada sa prijateljima. Ručamo negde ili jedemo kod kuće, imamo kućnu pomoćnicu koja jako lepo kuva - rekao je Saša, ne umanjujući da je i njegova žena izvrsna domaćica, ali joj pomoć u kući mnogo znači.

Petar Đorđević

 

- Volim da provedem popodne sa svojom porodicom. Uveče gledam televiziju, najviše sport, fudbal i košarku. Jedan normalan i opušten život - objasnio je Saša.

Suzana i ćerka Aleksandra, s druge strane, velike su ljubiteljke šopinga, a njihovi garderoberi prepuni su dizajnerskih stvari.

Komentari (1)

Loading
Laser

20:37 19.04.2024

Uži ajte kada vam je bog dao ,nisam zavidan niti ljubomoran nikome ko puno više ima od mene da da gospod da svi imaju više od mene da ja najmanje imam od svih i tada ću biti srecan kada svi oko mene imaju pa će biti i meni nesto ,meni je zdravlje najbitnije u zivotu pa sve ostalo koliko se može. Uži ajte ljudi dok se bude moglo kad ne ilovača nas čeka jednog dana.