Celebrity News

Istina o mojoj maćehi Snežani: Vanjin sin prvi put u javnosti, sad je jasno kako se Đurišićka ponaša prema njemu! (FOTO)

Sin Vanje Miloševića bio je nepoznanica za javnost

Istina o mojoj maćehi Snežani: Vanjin sin prvi put u javnosti, sad je jasno kako se Đurišićka ponaša prema njemu! (FOTO)

ATA Images

Pevačica Snežana Đurišić godinama je u skladnoj vezi sa uglednim beogradskim ginekologom Vanjom Miloševićem.

Uprkos raznim medijskim naslovima o prevarama, svađama i vanbračnoj deci, par uspeva da odoli svim preprekama koje im se nađu na putu, ali još neke teme ostale su nepoznate kada je ovaj dvojac u pitanju.

Pročitajte: Tragedija obeležila dečka Snežane Đurišić! Posle toga nije više bio isti - Molili su ga da ide, ostao je da pogine

Porodica ginekologa nije tako dobro poznata javnosti, a sin Vanje Miloševića iz prvog braka slučajno se našao na jednoj fotografiji na društvenim mrežama.

Naime, na društvenoj mreži Tiktok osvanula je fotografija sa jednog porodičnog slavlja na kojoj možemo videti kako izgleda Sale, stariji sin Vanje Miloševića. Ono što su mnogi pratioci odmah primetili jeste da Sale dosta liči na svog oca, pa su čak i plave oči iste Vanjine.

printscreen

 

Sin Vanje Miloševića i Snežana Đurišić navodno su u veoma dobrim odnosima a pevačica ga je prihvatila kao da je njeno dete. Sale uzvraća te simpatije, brzo je prihvatio Snežanu kao Vanjinu partnerku i svi funkcionišu kao skladna porodica.

Snežana Đurišić majka je troje dece. Pored sina Marka, ima i dve ćerke, Teodoru i Maju.

Komentari (0)

Loading