Celebrity News

Ceca razotkrila ogromnu tajnu Željka Joksimovića: Otkako se oženio....

Duet Cece Ražnatović i Željka Joksimovića čekali smo 20 godina

Ceca razotkrila ogromnu tajnu Željka Joksimovića: Otkako se oženio....

Antonio Ahel/ATAImages

Duet Cece Ražnatović i Željka Joksimovića čekali smo 20 godina.

Pevačica Ceca Ražnatović i pevač Željko Joksimović ukrstiće glasove i snimiti duet na koji su, kako su i sami rekli, čekali 20 godina.

Pročitajte: Gala proslava 52. rođendana Željka Joksimovića - Sve prštalo od luksuza, a najviše pažnje privukao sat na Jovaninoj ruci (FOTO)

Iako su sve držali u tajnosti, informacija da su ostvarili saradnju je dospela u javnost, a sada je otkriven i naziv pesme. 

Kako se navodi, zvaće se „Više od sreće”, a pesmu je radio Miloš Roganović.

- Mi čekamo 20 godina da se ovo desi. Miloš Roganović je meni pre godinu dana poslao pesmu, a onda sam je ja poslao Ceci i ona je odmah rekla da joj se sviđa - otkrio je Željko, pa se Ceca nadovezala:

M.M./ATAImages

 

 

- Mi koji trajemo toliko godina, postavili smo sebi neke lestvice i ne ide ti se nadole, to nije u prirodi čoveka koji je ambiciozan i koji voli pobedu - kažem metaforički.

Danas je jako teško doći do dobre pesme. Ovo je prva saradnja sa Željkom, bliski smo prijatelji, imamo poverenja jedno u drugo. Željko će me ovog puta producirati dok budem u gluvoj sobi i nadam se da će biti blagi učitelj - rekla je Ceca, a Željko otkrio da postoje dve verzije njihove nove pesme i da će tek odlučiti da li će izaći obe ili samo jedna.

- Imamo dve verzije pesme, a možda budu i obe - dodao je Željko.

Ceca je ovom prilikom govorila i o druženju sa Željkom.

- Ja sam jutarnja ptica, supruga mi radi jutarnji, pa onda i ja radim jutarnji. Odem prvo do televizije i onda dođem ovde oko 10 sati i oko pet-šest već završim dan, a Ceki je noćna ptica - rekao je Željko za „Blic”, a onda se Ceca nadovezala.

Instagram screenshot @jjovanajoksimovic

 

 

- I on je bio noćna dok se nije oženio. Druga su pravila, to je potpuno prirodno. Ja sam svaki put kod Jovane i Željka došla u sedam uveče na normalnu večeru, na sedeljku, a izašla u sedam ujutru, kad ljudi kreću na posao. Rekla sam im da li ću ja nekada iz vaše kuće izaći u pristojno vreme. Toliko se zapričamo o muzici i privatnom životu. Jovana i Željko su fantastični domaćini, toliko se raspričamo o svemu, tako da ode veče - rekla je Ceca.

Komentari (0)

Loading