Celebrity News

Na svadbi za refren dobije 5.000 evra, a ovako živi: Ovo je kuća Tee Tairović u Novom Sadu koju deli sa majkom (FOTO)

Dom Tee Tairović je u Novom Sadu

Na svadbi za refren dobije 5.000 evra,  a ovako živi: Ovo je kuća Tee Tairović u Novom Sadu koju deli sa majkom (FOTO)

printscreen Paparazzo lov

Dom Tee Tairović je u Novom Sadu, u naselju gde su sve kuće identične. Teu Tairović zovu kraljicom bakšiša otkako se u javnosti pojavio snimak da je na jednoj svadbi dobila 5.000 evra bakšiša i to samo za jedan refren koji je otpevala.

Pročitajte: Tea Tairović otkrila malo poznate detalje o odnosu s majkom - Ta žena mi se meša čak i u ljubavne odnose (FOTO)

Tea Tairović uglavnom sama piše svoje pesme, a jako je popularna. Otac i majka su joj neizmerna podrška tokom cele karijere.

Njen otac Zoran Tairović je akademski slikar. Bavio se i komponovanjem i režijom, a takođe je i doktor nauka.

S druge strane, Tea ne krije koliko je vezana za svoju majku Božicu Malević, koja se godinama bavila voditeljskim poslom.

printscreen Paparazzo lov

 

 

– Verovali ili ne, ja sam oduvek znala da će se ona baviti javnom scenom. Tea je dete koje je prvo proplesalo, pa prohodalo. Znala sam da će biti u nekim umetničkim vodama, imala je od koga i da nasledi. Tata joj je umetnik, od mene je možda usvojila sklonost ka medijima. Nisam baš mislila da će biti pevačica, možda pre da će se baviti glumom – otkrila je Teina mama jednom prilikom.

Tea živi sa majkom Božicom u jednom novosadskom naselju, izolovanom iz centra grada, gde su sve kuće identične. Iako zarađuje više hiljada evra na nedeljnom nivou, pevačica ne živi raskalašno, što je zabeležila ekipa "Paparaco lova".
 

 

printscreen Paparazzo lov

 

 

Komentari (0)

Loading