Celebrity News

Zbog jedne situacije Šaban je spuštao glavu od sramote: Ilda to sebi nikada neće oprostiti (FOTO)

Sukob Ilde i Šabana Šaulića dogodio se navodno samo jednom

Zbog jedne situacije Šaban je spuštao glavu od sramote: Ilda to sebi nikada neće oprostiti (FOTO)

Ata Images/Antonio Ahel

Jedini put kada se, po priči porodičnih prijatelja, dogodio sukob Ilde i Šabana Šaulića bio je zbog njene odluke po pitanju emotivnog partnera.

Tadašnji izabranik pevačice u domu Šaulića bio je zabranjena tema.

Antonio Ahel/ATAImages

 

I dok su Šaban i Goca svim silama bili protiv, njihova ćerka deceniju i po volela je čoveka koji je imao ženu i odraslu decu, a njene snove o proširenju porodice ostavio je po strani. 

Naime, osim što je bio oženjen, bivši dečko Ilde Šaulić bio je i stariji od nje, i to čak tri i po decenije, što pevačici nije smetalo da svog partnera bezrezervno voli i čeka, koliko god je potrebno.

Pročitajte: Pravo ime Ilde Šaulić će vas šokirati - Garantujemo da ga nikad niste čuli, evo šta piše u njenoj ličnoj karti

Različite želje i ciljevi, deceniju i po dugu romansu, doveli su do kraha, a kada je veza okončana, Ilda je dugo patila. O svojoj ljubavi govorila je malo i retko, ipak, duboko je verovala da tako nešto više neće osetiti.

Instagram

 

- Imala sam najveću ljubav! Ona je prošla. Ali srećna sam i blagoslovena zbog toga što sam je osetila. Verujem da ću ih u životu imati još, ali ne i da će neka biti toliko snažna - govorila je tada estradna umetnica, zbog čije ranije odluke su roditelji očigledno crveneli pred porodičnim prijateljima.

Malo je reći da su bili presrećni kada je po drugi put ona zavolela i sreću pronašla kraj pravog muškarca, koji je želeo isto što i ona, brak i decu.

Pročitajte: Fotografija iz porodičnog doma Ilde Šaulić ODUŠEVILA SVE - DOLAZAK BEBE U KUĆU kao NAJLEPŠA VEST, Ema je STARIJA SESTRICA (FOTO)

Bivši dečko Ilde Šaulić potpuno je pao u zaborav kada je dugogodišnjem prijatelju porodice Bojanu Vučkoviću pošlo za rukom da osvoji srce Šabanove naslednice.

Boško Karanović

 

Razloga za sukob Ilde i Šabana Šaulića više nije bilo, a malo je reći da je kralj narodne muzike bio presrećan kada je na svet došla unuka Ema.

 

 

 

Komentari (0)

Loading