Celebrity News

U kasnim noćnim satima: Dragana Mirković uhvaćena u tajnom susretu s poznatim glumcem!

Dragana Mirković u Beogradu sa posebnim razlogom

U kasnim noćnim satima: Dragana Mirković uhvaćena u tajnom susretu s poznatim glumcem!

M.M./Ata Images

Razvod pevačice danima je intrigirao javnost, a sada je Dragana Mirković u Beogradu sa posebnim razlogom.

Naime, folk zvezda iznenadila je sve kada je objavila da se razvodi nakon 24 godine braka. Razloge nije navodila, ali je istakla da sa Tonijem već tri godine ne živi pod istim krovom.

Pročitajte: Rade sve da na njeno lice opet vrate osmeh - Marko i Manuela zajedničkim snagama nagovorili Draganu da napusti dvorac

Oni koji su joj bliski istakli su da pevačica teško podnosi kraj braka, ali ona sada ima razlog za radost. Naime, ona je dobila nagradu Sabora narodne muzike.

Međutim, kako se spekuliše, ovo nije bio jedini razlog njenog dolaska u Srbiju. Sastajla se sa Milošem Bikovićem i Miodragom Radonjićem posle predstave “Laž”, koju je preksinoć pratila iz publike. A, razlog za njihov sastanak je saradnja koju će uskoro ostvariti, a tiče se filma “Južni vetar 3”.

Gordan Jović/RTS

 

 

Oni su posle predstave u Beogradskom dramskom pozorištu razgovarali dva i po sata, a tema njihovog razgovora bio je nastavak snimanja jednog od najgledanijih srpskih filmova.

Kako prenose mediji, nastavak popularnog filma i serije snimaće se u pevačicinom dvorcu Ebenfurt. Osim toga, Mirkovićeva im je ponudila svu pomoć i podršku, kako finansijsku, tako i što se tiče svega ostalog, pošto je poznato da pevačica ima veliki broj prijatelja među uticajnim ljudima u austrijskoj prestonici.

Ovo nije prvi sastanak Dragane Mirković i popularnih glumaca jer su oni pre izvesnog vremena posetili njen dvorac, u kome ih je ona ugostila sa članovima svoje porodice.

 

Komentari (0)

Loading