Celebrity News

Zemljače, nije ni čudo što si se razveo od Meline: Sarajlije žestoko oplele po Džinoviću

Sarajlije o Harisu Džinoviću imale šta da kažu

Zemljače, nije ni čudo što si se razveo od Meline: Sarajlije žestoko oplele po Džinoviću

M.P/ Antonio Ahel ATA images

Nijedan razvod nije lak, a posebno ako se odigrava pred očima javnosti. Haris i Melina Džinović glavna su teme poslednjih dana zbog kraja braka koji je trajao godinama, a Sarajlije o Harisu Džinoviću imale su šta da kažu.

Pročitajte: Ovo je potrebno za pomirenje - Melina i Haris ne žele ni reč da progovore, a ćerka Đina šokirala

Ulica u kojoj je Haris Džinović odrastao nalazi se u samom centru grada, a baš tu ekipa emisije "Metar moga sela" srela je nekoliko Sarajlija koje o pevaču nemaju dobro mišljenje.

- Ja imam iskustvo i zato ja govorim. Imam loše iskustvo sa njim, digao je nos kao da je Tito. Ništa se on nije promenio, uvek je isti. Eto kako se promenio, rastao se sa ženom. Dvoje dece, velike, i sad rastao se sa ženom - kaže jedan Sarajlija ljutito i na opasku novinara da je to život nastavlja.


- Pa nije život, to je karakter. Karakter je tu. Nit ga čini, nit ga... - rekao je ljutito Sarajlija, a prijatelj ga je prekinuo.

instagram/cecaraznatovic

 

 

U tom trenutku prekida ga prijatelj:

- Ne možeš tako, nisi ga sreo 20 godina.

- Pa nisam ga sreo pre rata. Ne dolazi, nikada - kaže ljuti komšija, dok se drugi ubacuje:

- Mi smo non-stop ovde, nije bio nikada.

- Jednom je došao posle rata i pošao pevati nešto i frajer pivsku flašu i pup po sred čela. Počeo je pametovati nešto, kako ćeš ovde pametovati, zemljače - kaže ljuti Srajlija.

Komentari (0)

Loading