Celebrity News

Ima jednu od najlepših vila na estradi, a pogledajte trošnu kuću sa zemljanim podom u kojoj je odrasla Biljana Jevtić

Kuća Biljane Jevtić bila je u selu Grejač

Ima jednu od najlepših vila na estradi, a pogledajte trošnu kuću sa zemljanim podom u kojoj je odrasla Biljana Jevtić

printscreen/youtube/grand

Aca Ilić i Biljana Jevtić imaju jednu od najlepših vila na estradi, a kuća Biljane Jevtić u kojoj je odrasla bila je jako skromna.

Pročitajte: Šporet i nekako, a pogledajte gde suše sudove: Ovo je kuhinja Bilje Jeftić i Ace Ilića (FOTO)

Pevačica je odrasla u selu Grejač, između Niša i Aleksinca, i godinama je živela u skromnoj i nedovršenoj kući koja je brojala čak deset članova.

- Možda je ranije bilo i više, ali ono što ja znam kada sam se rodila da je bilo nas desetoro. Bio je moj otac, moja majka, baba, prababa, stric i tu još neki stariji ljudi i ja i moja sestra kao najmlađe.

Mi smo svi živeli u jednoj maloj kući, bile su dve sobe i jedan mali hodnik. Tada nije bilo betona, već zemljani pod. U jednoj sobi smo spavali nas četvoro, sestra i ja, otac i majka, a ovamo u drugoj sobi njih šestoro. Tako smo živeli, ali smo bili srećni - ispričala je Biljana za "Grand" i dodala da je oduvek poštovala svoje rođake i roditelje i da je njihovu podršku uvek imala.

Ata Images/Antonio Ahel

 

 

Nikad se nije libila da pomogne roditeljima, čak i da čuva stoku sa sestrom i obavlja poljoprivredne radove.

 - Šta sve nisam radila… Nekad me je otac nervirao kad nas je budio u pet ujutru da obavimo sve poljoprivredne poslove. Imali smo veliko imanje, živeli smo od toga. Ustajali smo jako rano i skoro do 23. godine sam radila, bez obzira što sam išla u srednju školu.

Dođem iz škole i pravo u njivu, nije bilo „neću“ i „ne mogu“. Morala sam i svinje da teram na pašu -  istakla je pevačica u emisiji „Iz profila“ i dodala da je kao dete bila veoma snalažljiva, te je sa sestrom uspevala da organizuje i poljoprivredne poslove i slobodno vreme.

Snalazili smo se, pustimo krave na ispašu, one imaju kukuruz, najedu se i spavaju, a mi se kupamo u reci. Mi smo se zabavljali i igrali, meni to nije bilo opterećenje - rekla je Bilja za Grand  koja je zahvaljujući roditeljima uspela da dobro vaspitanje prenese i na svog sina.

Ata Images/Antonio Ahel

 

 

Pevačica je istakla da je srećna što je od majke naučila da radi sve kućne poslove, kao i što je stekla zanatske veštine koje su joj kasnije bile korisne.

 - Moja mama je šila i pored nje sam naučila i ja da uvek za sebe napravim nešto lepo - rekla je ponosno Bilja koja je mnoge svoje haljine sama sašila.

 

Komentari (0)

Loading