Celebrity News

Isplivali svi detalji tajnog venčanja Ace Sofronijevića i 10 godina mlađe doktorke

Venčanje Ace Sofronijevića i lepe Kosane održaće se u tajnosti

Isplivali svi detalji tajnog venčanja Ace Sofronijevića i 10 godina mlađe doktorke

ATA Images

Venčanje Ace Sofronijevića na pomolu je, kako saznaje "Blic". Naime, posle godinu dana veze sa lepom doktorkom Kosanom, sa kojom je otpočeo i zajednički život, uspešni harmonikaš odlučio je da stane na ludi kamen.

Mladenci su odabrali i datum za venčanje, koje je planirano u tajnosti, pa će pred oltar stati 7. maja. Slavlju će prisustvovati porodica i prijatelji, i sve će biti po željama mlade doktorke, koja se u javnosti retko pojavljuje.

Pročitajte: Aca Sofronijević zaprosio doktorku, datum svadbe krije, ali priznaje: Veoma smo ozbiljni, srećan sam (FOTO)

Za lokaciju su odabrali luksuzan beogradski restoran, dok je za izbor dekoracije zadužena mlada, a harmonikaš je otkrio i ko će zabavljati čak 400 zvanica:

- Da, ženim se sedmog maja. Jako sam srećan i uzbuđen jedva čekam... Svi moji prijatelji jedva čekaju. Na svadbi će svirati orkestar Filipa Miladinovića, mog učenika,mladi fantastični momci i devojke iz Kraljeva - rekao je za pomenuti list.

Ata Images

 

Podsetimo, o ovoj vezi harmonikaš nije mnogo govorio, želeći da privatnost sačuva za sebe i svoju izabranicu.

- Ljubav je sloboda, a ja sada imam svoju slobodu. Srećan sam i ne bih mnogo da pričam o tome, želim privatan život da zadržim za sebe, ali bez ljubavi ne može da se živi. Mi smo veoma ozbiljni, ali o tom-potom. Saznaće se kada za to dođe vreme. Moram da je krijem još malo - rekao je ranije Sofronijević za "Grand".

Komentari (0)

Loading