Celebrity News

Katja će dobiti i brata i sestru: Kaća Grujić obradovala vestima

Kaća Grujić drugo dete priželjuje otkako je osetila čari majčinstva

Katja će dobiti i brata i sestru: Kaća Grujić obradovala vestima

Ata Images

Kaća Grujić i Marko Gobeljić u avgustu 2021. godine svoju veliku ljubav ozvaničili su venčanjem. Ćerka Katja rodila se četiri meseca kasnije i postala centar njihovog sveta.

Pročitajte: Muškarci mi ne prilaze - Kaća Grujić o braku - Svi pre Gobelje su bili nula

Pevačica u majčinstvu uživa i jedva čeka da dobije drugo dete.

– Kada smo Marko i ja počeli da se zabavljamo, pre skoro pet godina, znala sam da je on čovek mog života i da ću ostariti sa njim.

Ne umem da objasnim kako sam to tačno mogla da predvidim, ali intuicija mi je govorila da je on taj. Otad verujem svom instinktu – kaže Kaća i dodaje da je Katja njihovu ljubav dodatno ojačala, zbog čega žele još dece.


– Često se šalim, pa kažem da ću Marku roditi minimum troje dece. A da će Katja dobiti i brata i sestru. Naravno, ne bih se bunila ni da imamo petoro dece – kaže Kaća kroz smeh, pa objašnjava da je u vaspitanju jedinice stroža od supruga:

Boško Karanović

 

 

– Marko je dobar, a ja loš policajac (smeh). Ne bi to možda bilo tako da smo zajedno. Ali pošto on, zbog fudbala, od prošle godine živi u Atini i Katju viđa jednom mesečno, ne preostaje mu ništa drugo nego da joj, kada se vide, dozvoli da mu se popne na glavu.

Kod mene ipak neki red mora da se zna. A i ona je naučila da kada mama kaže „ne”, da je to „ne”! Pogleda me tužnim okicama, pokuša da izmanipuliše, ali kada vidi da sam odlučna u svom stavu, primiri se.

Teško mi je, jer uprkos pomoći roditelja, sestre i dadilje koja katkad uskoči, najveći deo vremena provodimo nas dve same. I moju sestru Bojanu i mene vaspitavali su strogo i mislim da smo izrasle u dobre ljude – kaže Kaća.

Komentari (0)

Loading