Celebrity News

Ona kao iz bajke, a on... Ovako su Nikola Rokvić i Bojana Barović izgledali na venčanju pre osam godina

Nikola Rokvić i Bojana Barović slave godišnjicu braka

Ona kao iz bajke, a on... Ovako su Nikola Rokvić i Bojana Barović izgledali na venčanju pre osam godina

Miloš Nadaždin

Nikola Rokvić i Bojana Barović slave godišnjicu braka

Nikola Rokvić i Bojana Barović pre osam godina pred Bogom su se zakleli na večnu ljubav.

Miloš Rafailović/ATA Images

 

Najlepše emocije rodile su se šest godina ranije, u rijalitiju „Survivor”, koji je sniman na Filipinima. Iako su u to vreme živeli na dva kraja sveta, Nikola u Srbiji a Bojana u Americi, vezu su uspešno negovali.

Pročitajte: Bojana Barović i Nikola Rokvić - Naš brak opstaje uprkos svemu!

Verili su se na dočeku Nove 2016. godine, kada je Nikola svoju izabranicu javno zaprosio.

Venčanje je, ipak, bilo daleko od očiju javnosti, u manastiru Mileševa. Svečanoj ceremoniji prisustvovali su samo najbliži.

- Osećaj je neprocenjiv, pogotovo što smo se nalazili u svetinji kakva je Mileševa. Taj mir i radost u trenutku pristupanja svetoj tajni braka ostaće mi urezan dok sam živ. Venčao nas je naš duhovni otac arhimandrit Leontije, koji nas je na najlepši mogući način uveo u sveto duhovno spajanje – preneo je Nikola kasnije utiske.

Bojana je na venčanju izgledala kao iz bajke. Nosila je predivnu venčanicu koju je pratio dug veo, a u ruci je imala mali ružičasti bidermajer.

Mladoženja je izabrao klasično crno odelo i belu košulju, a zanimljiv detalj bile su naočare za vid, sa kojima ga nismo često viđali u javnosti.

Instagram

 

Nikola Rokvić, koji se trenutno nalazi na hodočašću do manastira Nektarija Eginskog, ovog 9. maja prisetio se svog venčanja.

„Na današnji dan pre 8 godina sam se pod krilima belog anđela u našoj Mileševi zakleo na večnost”, napisao je Nikola, uz fotogorafiju na kojoj je sa suprugom pri izlasku iz manastira.

 

 

 

Komentari (0)

Loading