Celebrity News

Želim iz toga da izađem! Dve godine od početka veze s Milenom Popović, Igor Jurić progovorio o izazovima na kojima padaju gotovo svi

Veza Milene Popović i Igora Jurića privlači pažnju javnosti od prvog dana

Želim iz toga da izađem! Dve godine od početka veze s Milenom Popović, Igor Jurić progovorio o izazovima na kojima padaju gotovo svi

A.K./ATAImages

Kada je svojevremeno pred javnošću obelodanjena veza Milene Popović i Igora Jurića, mišljenja su bila podeljena.

Dok su pojedini govorili o njihovoj romansi kao o nečemu što nije trebalo da se dogodi, pogotovo ne nakon nesrećnih porodičnih okolnosti sa kojima su se oboje suočili, drugi su, pak, podržali ljubav i čestitali novopečenom paru na transparentnosti i hrabrosti da o svom odnosu govore u javnosti.

Pročitajte: Igor Jurić napunio 50, a znate li koliko godina zapravo ima Milena Popović?

Milenu, inače udovicu ubijenog političara Olivera Ivanovića, i Jurića, oca ubijene Tijane, spojila je tuga.

Jedno drugome u najtežem životnom razdoblju našli su se kao podrška.

Instagram/Milena _Bogdan

 

Veza Milene Popović i Igora Jurića u samom startu bila je tajna, ali s vremenom, kako je postajala ozbiljnija, emotivni partneri shvatili su da za skrivanjem nema potrebe.

U nekom momentu počeli su i da žive zajedno u stanu koji je Mileninom sinu poklonio otac Oliver, a političarka nije skrivala da je mališan očinsku figuru vrlo brzo pronašao u Igoru.

Iako nisu u zvaničnom braku, Igor, Milena i njihovi naslednici, Milenin sin i Igorova ćerka iz prvog braka, skladna su porodica, na kojoj im mnogi mogu pozavideti.

Instagram

 

Uspeh na privatnom planu oboje evidentno prenose i na poslovni segment. Političarka stoga nastoji da uvek podigne glas za pravdu i nešto dobro, dok Igor istovremeno doprinosi u svom domenu.

Nedavno je gostovao u jednoj od emisija posvećenih žrtvama i njihovim porodicama i priznao da mu nije bilo lako, zapravo istakao je da ljudima koji su izgubili nekoga nije lako da nastave sa životom, da budu srećni, jer društvo od njih zahteva da tuguju, i to na određeni način.

- Hrabrost je biti srećan u našem društvu. Mnogo je velika hrabrost biti srećan - istakao je Igor pa dodao:

- Teško je često izaći i možda je nekom, i velikom broju ljudi koji su doživeli slične tragedije, teško da ode u kafanu i veseli se uz muziku. Mnogo je lakše živeti u crnini, tuguješ i patiš na taj način.

Instagram

 

- Ja opet da se ogradim, ja nikoga ne osuđujem, svako ima svoj način, ali ja želim iz toga da izađem - kazao je Igor, koji je evidentno utehu pronašao na Mileninom ramenu.

Tuga je spojila dva bolna srca i načinila da postanu dovoljno hrabrni i za početak upuste se u romansu, a zatim počnu o tome da govore za javnost.

Pročitajte: Sin je stigao iz velike i čiste ljubavi - Milena Popović oduševila vestima

Da, i nakon smrti u porodici moguće je ponovo se smejati, ponovo voleti, ponovo zapevati i zaigrati. Čovek je živo biće koje traži pažnju, ljubav, spasenje, poručuju Milena i Igor svima, posebno onim parovima koji su se našli u njihovoj situaciji.

instagram/herbalifefondacija

 

Nije lako otpočeti vezu sa nekim ko ima tešku prošlost iza sebe, ali uz ljubav i razumevanje sve se prevaziđe i prebrodi.

 

 

Komentari (0)

Loading