Celebrity News

Vila u elitnom kraju Beograda i stilski nameštaj: U ovom luksuzu uživa Goca Lazarević

Luksuzna kuća Goce Lazarević na Bežanijskoj kosi

Vila u elitnom kraju Beograda i stilski nameštaj: U ovom luksuzu uživa Goca Lazarević

Ata Images

Goca Lazarević je skoro pet decenija u vrhu folk scene. Mnogo je radila, dosta zaradila, pa ne čudi što danas može sebi da priušti lep život. Kuća Goce Lazarević na Bežanijskoj kosi njen je privatni raj.

Ata Images

 

Omiljena pevačica, koja je nedavno proslavila 70. rođendan, za Grand je otvorila vrata svog doma koji je uredila sa puno ljubavi. Već na samom ulazu može se osetiti prijatna, domaćinska atmosfera.

Pročitajte: Danas u vili sa kaminom, a nekad u teškom siromaštvu - Iza zidova rodne kuće Goce Lazarević izviru bolne uspomene (FOTO)

Ipak, na svakom koraku primetan je luksuz. Od kapije dvospratne vile, preko dvorišta, do unutrašnjosti kuće.

Centralna prostorija je prostrani dnevni boravak u kome dominira moderan kamin, kao i stilski nameštaj od punog drveta. Na zidovima se nalaze vredne slike i ogledala, koje je Goca kupovala u inostranstvu.

 

 

Sa brojnih putovanja, na koja ju je vodila profesija, pevačica je donela i razne suvenire koji je i danas podsećaju na destinacije koje je obišla.

Kao vrsna domaćica, Goca Lazarević rado boravi u kuhinji, koju je opremila svim potrebnim aparatima. Sastavni deo je i trpezarija u kojoj se nalaze masivni trpezarijski sto i stolice u boji drveta.

 

 

Na gornjem spratu vile je nekoliko spavaćih soba i kupatila.

Kuća Goce Lazarević prepuna je cveća, brižljivo raspoređenog u vazama.

Pročitajte: Goca Lazarević slučajno otkrila previše - Je l' ovako izgleda kuhinja jedne domaćice? (FOTO)

Slobodno vreme, kako je navela, rado provodi u dvorištu, gde gaji ruže, ali i razno drugo cveće.

 

 

- Najviše volim da prvu jutarnju kafu popijem sama, u tišini, ali napolju, u dvorištu. U stanju sam da, ako je hladno, izađem u skafanderu i čizmama - priznala je pevačica kojoj, nema sumnje, godine idu u prilog.

 

Komentari (0)

Loading