Celebrity News

Jedna moja osobina ga jako nervira: Nikolina priznala da se Saša promenio

Nikolina Kovač i Saša Kapor u braku su 11 godina

Jedna moja osobina ga jako nervira: Nikolina priznala da se Saša promenio

Antonio Ahel/ATAImages


Nikolina Kovač i Saša Kapor sudbonosno "da" izgovorili su u tajnosti 2013. godine, a tokom više od decenije braka prošli su kroz različite faze.

Pročitajte: Retka fotografija iz porodičnog albuma Nikoline Kovač - Pevačica je slika i prilika svoje majke

- Ne mogu da kažem da se nije promenio. Mi smo jedno drugo dopunili i promenili. Ono što je bilo loše ja sam promenila. Neko sam ko prašta brzo ljudima, a njega to jako nervira.

Lakoverna sam i danas ima toga i te kako. Ne znam da zauzmem stav kada je posao u pitanju. On je tu izričit, zna sa ljudima i to učim od njega. S druge strane, njemu je potrebna smirenost koju ja imam, ne postoji problem koji ne može da se reši i uvek treba da se broji do deset.

Od tenzije i frke nema ništa, uglavnom sam je nabrojala ozbiljno – rekla je za Grand Nikolina koja je uspela da se izbori za ono što želi.

- Zataškavala sam stvari, ali na vreme sam shvatila da to nije dobra stvar. Zato sam odlučila da budem daleko otvorenija i kažem sve što mi smeta. Umem ponekad i da povisim ton i pobesnim, mada Saša kaže da sam tada smešna i da to nisam ja. Nije, naprosto, navikao takvu da me gleda.

ATA Images

 

 

- S vremenom sam naučila da je neke stvari potrebno i prećutati i izneti ih kada se za to ukaže povoljan trenutak. To je mnogo delotvornije. Bitno je da čovek u braku postane mudar i ne nameće svoj stav ljutnjom i svađom, nego da ga svom partneru na fin i pametan način izloži kako bi ga on bespogovorno prihvatio.

Ja sam u tome uspela - ispričala je Nikolina svojevremeno i priznala da su pomišljali i na razvod.

 

Komentari (0)

Loading