Celebrity News

Joksimović na Divčibarama sa bivšom suprugom! Drži je čvrsto oko struka (FOTO)

Bivša supruga Željka Joksimovića ne prestaje da intrigira javnost

Joksimović na Divčibarama sa bivšom suprugom! Drži je čvrsto oko struka (FOTO)

Luka Šarac

Bivša supruga Željka Joksimovića ima manir da na svom Instagram profilu objavljuje fotografije sa plaže, kraj bazena i to u oskudnom bikiniju, zbog čega vrlo privlači pažnju medija i javnosti.

Vesna Joksimović, iako nije javna ličnost, ne hoteći je postala deo javne scene, deo gotovo svih domaćih portala i tabloida, a najviše se komentarišu njen izgled i njeno ponašanje.

Pročitajte: Žestoko saopštenje Željkove bivše žene Vesne - Jovana, vreme je da napišem SVE O TEBI! Svi su u šoku (FOTO)

Svesna da svojim objavama vrlo intrigira, bivša supruga Željka Joksimovića redovno sa pratiocima na Instagramu deli sadržaje koji se mogu dvosmisleno doživeti, a posebnu pažnju privlače objave koje se tiču njene prošlosti, tačnije perioda dok je bila u braku sa slavnim kantautorom.

Facebook

 

Jedna baš takva fotografija, nastala davnih dana dok su Vesna i Željko Joksimović još uvek bili u braku i danas je osvanula na njenom profilu.

Na slici bivši supružnici poziraju zagrljeni, muzičar svoju dragu drži oko struka, dok kraj njih ponosno i sa osmehom stoji njihov venčani kum, glumac Nenad Jezdić.

Pomenuta fotografija, po Vesninom opisu, nastala je na Divčibarama, udaljenim svega nekoliko kilometara od Valjeva, gde su sve troje odrasli, a reč je o devedesetim godinama.

S obzirom na to kako su obučeni, reklo bi se da je reč o nekom svadbenom veselju ili pak proslavi Nove godine. Vrlo su elegantni, ali i lepo raspoloženi.

Miša Obradović

 

Uz pomenutu objavu, kojom je ponovo skrenula pažnju na sebe, Vesna je objavila pesmu Arsena Dedića „O, mladosti, daj stani na čas”.

Po mišljenju mnogih, ona je ponovo poslala dvosmislenu poruku, koja se zasigurno Željkovoj sadašnjoj izabranici Jovani Joksimović neće dopasti.

Pročitajte: Gazi tog muža - Prva supruga Željka Joksimovića otkrila zašto se RAZVELA, njene reči će vas šokirati

Poznato je da se Vesna davno, negde u isto vreme kada i Željko, sa ćerkom Minom preselila u Beograd te da sa bivšim suprugom ima odličan odnos, manje su mediji i javnost upućeni u to da je i sa Jovanom ona prijatelj.

instagram/vesna joksimovic

 

 

 

Komentari (0)

Loading