Celebrity News

Kad se ćerka milionera uda za milionera: Zavirite u misteriozni život jedne od najbogatijih Srpkinja (FOTO)

Ćerka Miroslava Miškovića misterija za javnost

Kad se ćerka milionera uda za milionera: Zavirite u misteriozni život jedne od najbogatijih Srpkinja (FOTO)

Mirko Tabašević

Ivana Mišković Karić, ćerka Miroslava Miškovića, udata je za Gorana Karića, s kojim ima dvoje dece. Iako nosi titulu jedne od najbogatijih žena Srbije, Ivana se trudi da svoj život maksimalno drži u tajnost

 

Pročitajte: Upoznajte suprugu najbogatijeg Srbina -  Miroslav i Ljiljana su u braku duže od pola veka, a retko ko zna kako ona izgleda

Sa Goranom Karićem u život Ivane Mišković Karić ušla je neizmerna radost. Zasnovala je porodicu, ujedinila dve velike srpske porodice i rodila decu, Maksimilijana i Miju.

Uspešna, voljena i srećna, s vremenom je postala glava porodične firme svog oca i jedna od najuspešnijih poslovnih žena u Srbiji.

Sa suprugom Goranom ima skladan brak, bez turbulencija, decu čuva od znatiželjne javnosti, a svoj glamurozni život živi daleko od medija.

 

O njenom životu poznato je samo ono što na svom Instagramu podeli, a to su najčešće fotografije sa putovanja i porodičnih okupljanja, pa je jasno da sa porodicom, kako svojom, tako i suprugovom, ima divan odnos.

Takođe, u brojnim okupljanjima sa prijateljicama neizmerno uživa, a neke od najdražih javnosti su dobro poznate. Naime, Ivana je izuzetno dobra prijateljica Snežane Stojković, Marije Tarlać i Jovane Joksimović.

 

 

 

Komentari (0)

Loading