Celebrity News

U Verinoj kujni grašak, čia, laneno seme, ovas i zob, kao da sam konj: Veljko otkrio šta mu nedostaje u braku

Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević uživaju u ljubavi već duže od 10 godina

U Verinoj kujni grašak, čia, laneno seme, ovas i zob, kao da sam konj: Veljko otkrio šta mu nedostaje u braku

Dejan Milićević

Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević uživaju u ljubavi već duže od decenije. Iako im nisu predviđali svetlu budućnost, oni traju i srećni su. 

Svoje emocije ne moraju da dokazuju na društvenim mrežama, ali Veljko s vremena na vreme voli da se našali na račun svog braka.

 

Pročitajte: Posle kažu da sam ja taj koji napušta... Veljko Kuzmančević javno prozvao Vericu, dizajnerka mu nije ostala dužna

Na karakterističan, pre svega duhovit način, Veljko je, uz selfi, na svom Instagram profilu, opisao šta mu najviše nedostaje u braku s Vericom Rakočević.

– Bio sam visok 195 centimetara i imao sam divne plave oči. Dugu kosu i 90 kilograma čistih mišića i evo šta je ostalo od mene posle 10 godina braka. U Verinoj kujni grašak, čia, laneno seme, ovas i zob. Kao da sam konj… Meso samo sanjam – požalio se Veljko.

Njegove “muke” su na društvenim mrežama izazvale salve smeha. I dok su mu jedni savetovali: “Odeš do kafane, pojedeš meso, vratiš se kući, jedeš grašak. I tako ukrug”, drugi su ga tešili: “Zato tako dobro izgledaš”, “Izdrži. legendo! Ništa ti ne fali. I neće ti faliti dok si pod Veričinom kontrolom.”

Antonio Anhel / ATAImages

 

 

Verica i Veljko uživaju u svom braku i ne haju mnogo za kuloarske priče.

 

Komentari (1)

Loading