Celebrity News

Jelena Kostov otvara vrata planinske kuće na Goliji: Ovakav luksuz videli ste samo u filmovima (FOTO)

Kuća Jelene Kostov na Goliji - Pravi planinski raj

Jelena Kostov otvara vrata planinske kuće na Goliji: Ovakav luksuz videli ste samo u filmovima (FOTO)

Ata Images

Planinska kuća Jelene Kostov na Goliji završena je pre nekoliko godina i od tada predstavlja pravo utočište, na koje se porodica sklanja od gradske vreve.

- Kućica na planini je moje utočište i oaza mira. Oduvek sam želela da imam svoje mestašce za beg u kojem ću potpuno da se opustim i uživam sa svojim najmilijima - rekla je ona otkrivši da tamo ima potpuno drugačiji životni tempo, što joj posebno prija.

Pročitajte: Muž Jelene Kostov povukao potez koji joj je iz korena promenio život! Razloga za strah više nema (FOTO)

Kuća Jelene Kostov na Goliji urađena je i dekorisana po njenim željama, pa pevačica ne krije da je reč o ostvarenju njenog sna.

- Sve što sam htela i zamišljala oko samog uređenja kuće sam i ostvarila. Omiljeni kutak mi je pored kamina, sa sinom i suprugom se smestim u fotelje, unesemo drva koja nam stoje spremna, odmah ispred ulaza, založimo vatru i uživamo, prava idila - ispričala je pevačica svojevremeno za "Blic", dok im se u uživanju u međuvremenu pridružila i ćerka Mila.

 

 

Iako je kuća savršena za idilične zimske dane i večeri, Milija i Mila obožavaju da na Goliju odu i u proleće, kada imaju svu slobodu da se igraju, trče i uživaju u prirodi, dok večeri provode u ušuškanoj kući u roditeljskom zagrljaju.

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading