Celebrity News

Ćerka poznate pevačice potvrdila da je imala aferu sa Rađenom tokom braka, on se oglasio ranom zorom!

Brak Nikole Rađena nije prošao bez turbulencija

Ćerka poznate pevačice potvrdila da je imala aferu sa Rađenom tokom braka, on se oglasio ranom zorom!

Anotnio Ahel/Ata

Brak Nikole Rađena nije prošao bez turbulencija. Bivši vaterpolista je sa Anom Kokić bio u braku 10 godina u kom su dobili ćerke Ninu i Teu, a početkom 2019. godine saopštili su da se razvode.

Pročitajte: Srećan odlazak kilogramima! Uz dijetu Ane Kokić istopićete se do leta

Nakon kraha braka nastavili su da brinu o naslednicama, a tokom zajednice duge jednu deceniju važili su za izuzetno skladan i srećan par. 

Međutim, porodičnu idilu narušile su glasine o Nikolinoj aferi sa igračicom Gordanom Gogom Aleksić, koja je zatim u javnost iznela detalje njihovog odnosa. 

 - Rađen i ja smo bili godinu dana u vezi. Šta da radim, bila sam tada klinka, primila sam se na njega. Ali morate priznati da on ful izgleda. Bolje da spavam sa dobrim frajerima nego sa starcima. Ja sam se zaljubila. Šta da radim. Top je u krevetu, nisam mogla da odolim - rekla je Goga 2016. godine tokom svog učešća u jednom rijaliti programu. 

Međutim, čini se da nije Goga jedina koja je sa Rađenom imala aferu tokom njegovog braka. I ćerka Goce Božinovske je sada potvrdila da je bila u ljubavnoj vezi sa Nikolom Rađenom dok je bio u braku

- Nikola Rađen, zanimljivo. Ja sam bila slobodna devojka, dosta sam pevala, radila, bila poznata i sad sam, hvala bogu. Na moj nastup su dolazili razni muškarci, lepi, zgodni pa i sportisti, pa i kolege pevači.

A volela bih da to pitate njega, eto, pošto se povela ta priča i zvali su me novinari, ne znam odakle ta priča i kako je to - rekla je Jelena za Hype i otkrila kako ga je upoznala.

Anronio Ahel Ata

 

 

 - Rađena sam upoznala na jednom od mojih nastupa, on je jako voleo da sluša kako ja pevam. Bila sam slobodna i mogla sam da radim šta hoću, ali bih volela da pitate njega, nije sad do mene da ja pričam - rekla je ona pa dodala:

- Niikome nisam ja rasturila brak, kako se pisalo. Pre jedno tri godine se povela priča kao iz vedra neba, Jelena Vučković rasturila brak Ani i Rađenu, ja sam se tu začudila - rekla je Jelena i potvrdila da je ipak bila sa Rađenom.

- Nismo bili u vezi - rekla je Jelena, a onda joj je voditelj postavio direktno pitanje:

- U nekoj šemi ili kako to da nazovem?

- Pa jesmo, jesmo da - rekla je Jelena, a Nikola se rano jutros oglasio na Instagramu.

Ipak, on nije komentarisao to što je Jelena govorila, već je čestitao rođendan Milici, s kojom je stupio u brak na izmaku 2022. godine i sa kojom ima sina.

Anotnio Ahel/Ata

 

 

Komentari (0)

Loading