Celebrity News

Tajna ljubav Nede Ukraden: Bila sa ovim moćnim muškarcem, a ćerku rodila drugom (FOTO)

Ljubavni život Nede Ukraden bio je uzbudljiv

Tajna ljubav Nede Ukraden: Bila sa ovim moćnim muškarcem, a ćerku rodila drugom (FOTO)

Jakov Simović

Lepota Nede Ukraden decenijama je na dobrom glasu. Kao jedna od najlepših pevačica na prostorima bivše Jugoslavije intirigirala je javnost, a ljubavni život Nede Ukraden bio je uzbudljiv.

Pročitajte: Morate da pitate njega! Neda Ukraden o aferi sa Tonijem Bijelićem - Imala sam iznajmljen stan

Iako se o njenom emotivnom životu ne zna mnogo, izuzev da je bila u braku sa Milanom Bilbijom, sa kojim je dobila ćerku Jelenu, ime još jednog muškarca koga je ljubila Neda Ukraden javnosti je poznato.

 Početkom osamdesetih Neda je bila u vezi sa moćnim muškarcem iz muzičke industrije.

Bivši dečko Nede Ukraden tada, doduše, nije bio moćnik, već član „Slatkog greha” koji je u stopu pratio Lepu Brenu na svakom nastupu. Devojke su osamdesetih ludele za njim, a on je danas u srećnom braku sa pevačicom. Reč je o Saši Popoviću, koji je sa pevačicom bio u vezi nakon njenog razvoda.

 - Oduševljavao je i mene i moju Jecu, koja ga je jako zavolela. Volela ga je i moja mama.

- Tata se držao po strani jer je u početku u njemu video neke osobine cirkusanta, pomalo neozbiljnog i nepouzdanog čoveka, ali ništa nije glasno komentarisao - opisala je Neda u svojoj autobiografskoj knjizi pod nazivom „Zora je svanula”, a potom opisala kako je Saša u pola četiri ujutru upao u njenu kuću i tražio da se pevačica izjasni po pitanju njihove ljubavi.

R.Z./ATAImages

 

 

- 'Morao sam da budem načisto - da li ti mene, Neki, voliš ili ne', upitao je direktno, da nije moglo direktnije. 'Auuu, pa ti si zbog toga došao u četiri ujutru... Da čuješ odgovor! Mogla sam ti i telefonom to reći! Nije trebalo da trošiš novac na gorivo i cveće', pokušavala sam da budem duhovita i da ga malo nasmejem.

Gledao me je smrtno ozbiljan. Takvog ga dotad nisam videla. 'Znači ne voliš me! U redu, to sam želeo čuti', reče odlučno, ustade i krenu prema vratima. 'Alo, gde ćeš? Kud si krenuo', brzo sam stala ispred njega jer sam videla da je vrag odneo šalu i da će tako umoran, u cik zore, otići.

Gledala sam ga u oči i izgovorila glasno: 'A šta ako ti kažem da te volim? Šta ćemo sad?' Stajali smo kod vrata kao dva matora deteta koja se nešto inate i svaljuju krivicu jedno na drugo. Pored vrata, tužne, pokisle face, delovao mi je još sitnije, nekako kao dete, kao malo pokislo mače - opisala je Neda

Ipak, ljubav nije potrajala, a Saša je danas u srećnom braku sa Suzanom Jovanović, dok je sa Nedom Ukraden ostao veoma blizak porodični prijatelj.

Antonio Ahel/ATAImages

 

 

Komentari (0)

Loading