Celebrity News

Teška porodična priča: Ko je maćeha Ane Stanić, zašto je nije prihvatila (FOTO)

Maćeha Ane Stanić za javnost je misterija

Teška porodična priča: Ko je maćeha Ane Stanić, zašto je nije prihvatila  (FOTO)

Marija Mladjen/ATAImages

Poznato je da se Ana Stanić veoma trudi da svoj privatni život, brak i porodicu sačuva od radoznalih pogleda, to joj je pošlo za rukom čak i kada se našla na vrhu popularnosti, devedesetih godina, kao članica grupe „Moby Dick”.

Malo je ljudi koji znaju za maćehu Ane Stanić i njenu čak trideset i četiri godine mlađu sestru po ocu. Život svoje porodice Ana je brižljivo čuvala, ipak životna priča pevačice ima svojevrsnu težinu.

Pročitajte: Da li ste znali da Ana Stanić ima prezgodnog brata? Milan je pravi zavodnik, nijedna žena ne može da mu odoli (FOTO)

Nakon razvoda njenih roditelja, u život Aninog oca, Vojkana Stanića, ušla je sada već, maćeha Ane Stanić, misteriozna Marija, koja je od Aninog oca mlađa čak 30 godina.

Kako su mediji pisali, Ana je ovo veoma teško podnela:

Boško Karanović

 

 - Ana je teško prihvatila izabranicu svog oca. Njoj je baš smetalo što je pet godina starija od maćehe. Nije verovala da ta veza može da opstane i često je zbog toga prigovarala Vojkanu. Kad je shvatila da je njenom ocu stalo do Marije, onda je popustila, a posebno kad je saznala da njih dvoje čekaju bebu. Ipak, o svojoj polusestri nikad ne govori - rekao je svojevremeno dobro obavešteni izvor za „Kurir” dok je pevačicin otac potvrdio kako su porodični odnosi bili narušeni, međutim po njegovim rečima, oni su nesuglasice izgladili.

Maćeha Ane Stanić sa pevačicom je danas u odličnim odnosima

- U jednom periodu života bilo je teško jer Ana nije prihvatala moju suprugu. To je trajalo otprilike pet ili šest meseci. Sad je sve u redu. Znate kako, kad se čovek u mojim godinama oženi nekom ženom, svakom je prva asocijacija da je reč o nekoj sponzoruši, kako se to danas popularno kaže. Međutim, onaj ko poznaje moju suprugu, jasno vidi da nije stvar u tome i shvata da tu ne postoji nijedan drugi interes osim naše bliskosti - rekao je čuveni hirurg i dodao:

- Kad je Ana upoznala Mariju, bilo je sve u najboljem redu. Nije reč o tome da ona nije prihvatala moju suprugu, nego nije prihvatala tu situaciju. E sad, možda Ana ne želi u javnosti da govori na tu temu i morate nju da pitate zbog čega. Mi se odlično slažemo i trebalo je da idemo na njenu promociju, ali se moja ćerkica razbolela i nisam mogao da je vodim. Redovno se viđamo, imam i dobar odnos s bivšom suprugom, dolazimo jedno drugom na rođendane, a naša deca se odlično slažu - završava Stanić za pomenuti list.

 

 

Muzička zvezda ima i brata Milana kojeg je ranije često pominjala u intervjuima, međutim o sestri Klari Ana je govorila za medije samo jednom, a to je opravdala činjenicom da je reč o devojčici čiju privatnost želi da sačuva.

– Klara je još jedno veliko bogatstvo u mom životu i s njom imam sjajan odnos. Od Vuka je starija samo dve godine, a oni se veoma lepo igraju kada su zajedno. Njemu je jasno da je Klara njegova tetka, ali ne postavlja previše pitanja oko formalnosti – ispričala je tada.

Komentari (1)

Loading