Celebrity News

Da li Sergej ovo zna? Gospođa Trifunović ljubila je dečka ove estradne pevačice

Bivši dečko Isidore Mijanović je on

Da li Sergej ovo zna? Gospođa Trifunović ljubila je dečka ove estradne pevačice

Instagram

Isidora i Sergej Trifunović zarekli su se na večnu ljubav 12. maja u "Crkvi svetih apostola Petra i Pavla" na Topčideru. Glumac je zaveo brojne lepotice, pa su mnogi poželeli da znaju sve o ženi koja ga je "ukrotila".

Pročitajte: Isidora i Sergej Trifunović objavili prvu fotografiju sa medenog meseca - Ovaj detalj nagovestio najveću sreću (FOTO)

Isidora je napunila dvadeset osam godina, što znači da je dvadeset četiri godine mlađa od Trifunovića. Ono što je poznato javnosti je da je bivši dečko Isidore Mijanović košarkaš Nino Čelebić.

On je javnosti zanimljiv jer je pre Isidore bio u vezi sa pevačicom Teodorom Džehverović. Njihova veza je bila burna, a o razlozima rastanka nisu govorili javno. Navodno su se sukobili oko njene karijere.

Kako se tada pisalo, košarkašu je smetalo što Teodora pravi lažne svađe s kolegama kako bi ispromovisala novu pesmu, kao što je to bio slučaj s Mahrinom i njihovim duetom.

Antonio Ahel/ATAImages

 

 

Čelebić je nedugo nakon raskida na Instagramu potvrdio da je u vezi sa Isidorom Mijanović.

Par je raskinuo posle nekoliko meseci zabavljanja. Čelebić je obrisao sve fotografije sa Isidorom sa društvenih mreža, što je bio jasan pokazatelj da među njima više nema ljubavi.

Teodora je prošle nedelje objavila novi album, a najviše pažnje privukla je pesma "Čuka" koju je kako se nagađa posvetila upravo Ninu.

Komentari (0)

Loading