Celebrity News

Sani Armani posle 12 godina otkriva zašto je otišla sa Pinka

Zašto je Sani Armani otišla sa Pinka do sada nije bilo poznato

Sani Armani posle 12 godina otkriva zašto je otišla sa Pinka

Antonio Ahel/ATAImages

Godinama je krasila domaće TV ekrane kao voditeljka, a uspešna je bila i kao manekenka, ali Sandra Drašković, popularna kao Sani Armani, naprasno je rešila da sve to napusti, otputuje daleko i okrene list. Zašto je Sani Armani otišla sa Pinka do sada nije bilo poznato.

Pročitajte: Bila je najveća zavodnica devedesetih, Lazetić je ludeo za njom, a danas… Pogledajte kako sad izgleda Sani Armani posle odlaska iz Srbije

 - Imala sam iskustvo što se tiče kamera, treme i tako toga, ali opet to je nešto drugo, sećam se da mi je Boško Jakovljević pomagao za prvu emisiju, dok sam naučila koji mikrofon ja uzimam, koji bend i tako dalje on se iznervira.

Ali sve se nauči usput, vodila sam emisiju ‘Siti klub’, došla sam tamo u montažu i videla šest sati materijala, a emisija traje sat i po, ko će da sedi u montaži dok se taj materijal ubaci, pa onda pregledaš, pa košuljica, ali sve se nauči. Boško mi je pomogao za tu prvu emisiju, naravno i cela ekipa, Pink je vrlo ozbiljna televizija, imala sam pomoć - rekla je Sandra, a onda i otkrila kakvi su šefovi bili Milica i Željko Mitrović.

Antonio Ahel/ATAImages

 

 

 

„Super, to je kao vaspitanje deteta, pošto sam razvedena, obično bih se čula sa Lukinim tatom samo kada je problem, tako da sam često bila ‘jao, samo da ne vidim poziv’. Odmah znam da moramo o nečemu da razgovaramo.

Kada vidim poziv, znam da sam napravila nešto što nije trebalo ili imamo neke izmene. Željko zna da pusti nama mašti na volju, što nekada nije dobro, ali želeo je da pravimo emisiju po svojim afinitetima, a moraš da znaš da će to gledati šire narodne mase.

Željko i ja tu uvek preteramo, a Milica je znala da oceni šta je komercijalno - rekla je za emisiju „Ispovesti” na Nova.rs Sandra, koja već godinama živi  u Los Anđelesu.

 

Komentari (0)

Loading