Celebrity News

Pričalo se da ima aferu sa Duškom Tošićem: Žena Peđe Jovanovića posle duže vremena u javnosti, iznenadila izgledom (FOTO)

Supruga Peđe Jovanovića u javnosti posle dužeg vremena

Pričalo se da ima aferu sa Duškom Tošićem:  Žena Peđe Jovanovića posle duže vremena u javnosti, iznenadila izgledom (FOTO)

Marija Mladjen/ATAImages

Pevač Peđa Jovanović i njegova supruga Ana imaju jednu od najturbulentnijih ljubavnih priča na javnoj sceni. 

Naime, sve je počelo kada je pevač zaprosio lepu Anu, posle svega 12 dana poznanstva, te je ona ubrzo postala supruga Peđe Jovanovića.

Pročitajte: Ćutao sam GODINAMA - Poznati pevač progovorio o vezi SVOJE SUPRUGE i Duška Tošića, vreme je da javnost sazna SUROVU istinu

Posle perioda bračne sreće usledila je kriza koja je kulminirala razvodom:

- Imao sam period u kom sam previše pio. To je bila, da tako kažem, jedna mračnija faza u mom životu. Nikada ne bih voleo da se vratim u to vreme. Često sam pio, a onda sam shvatio da je to nešto što mi nikako nije potrebno.

Rešio sam da se trgnem i okrenem zdravim navikama. Sada pijemo samo vodu i mogu da kažem da se super osećam. Prelomni momenat da ostavim piće bio je moj razgovor sa samim sobom. Bog mi je dao šansu da sada napravim nešto od sebe i tu nema mesta neozbiljnosti. Želim da budem bolji roditelj, bolji na svim poljima - govorio je tada za medije Peđa.

Antonio Anhel / Ata images

 

Baš u to vreme supruga Peđe Jovanovića bila je na meti medija, kada su je povezivali sa oženjenim fudbalskim menadžerom Duškom Tošićem. Ove navode Ana je demantovala, a kada je uvidela da se njen supug promenio iz korena, dala je ljubavi još jednu šansu.

Sada su se nakon pomirenja njih dvoje posle dužeg vremena pojavili na reviji Bate Spasojevića, a Ana je svojom pojavom iznenadila prisutne.

Antonio Anhel / Ata images

 

Naime, supruga Peđe Jovanovića više nije crnka, već je svoju kosu osvežila svetlim pramenovima. Izvajana figura i preplanuli ten učinili su da Ana bude atrakcija večeri, a pevač, koji je uživao u njenom društvu, sa lica nije skidao osmeh.

Komentari (0)

Loading