Celebrity News

Mislio je da sam skrenula sa pravog puta: Nikolija Jovanović iskreno o ocu

Otac Nikolije Jovanović nikada nije voleo da se medijski eksponira

Mislio je da sam skrenula sa pravog puta: Nikolija Jovanović iskreno o ocu

Antonio Ahel/ATAImages

Otac Nikolije Jovanović nikada nije voleo da se medijski eksponira. Vladimir Jovanović je inače doktor ekonomskih nauka, a svojevremeno je radio kao šef marketinga RTS-a.

Pročitajte: Zar je već ovoliko porasla - Prva fotografija mlađe naslednice Relje i Nikolije očarala!

 – Tata nikada nije želeo medijski da se eksponira i mi tu odluku poštujemo. Situacije u kojima se oslanjam na oca?

Isto kao i na majku. Oslanjam se na to što me vole i što ih volim, to je sva podrška koja mi treba od njih.

Kada ste mlađi, kada ste dete, mama i tata su vam sve na svetu i oni su bili stub na koji sam se ja oslanjala kroz život, ali sada imam Relju i svoju decu. Odrasla sam i od njih primam i dajem im svu svoju ljubav - rekla je Nikolija svojevremeno koja je priznala da otac nije bio srećan kada je rešila da se bavi muzikom.

– Htela sam da oformim bend sa 13 godina, tada je hevi metal bio na tapetu. Hip-hop je uvek bio moja ljubav, ali imala sam razne faze, sve što nije bilo mejnstrim. Onda je počeo da mi se sviđa raskalašan život pa sam zavolela i mejnstrim – iskrena je Jovanovićeva koja je uprkos studijama odlučila da je pevanje njen poziv.

Dušan Milenković/ATAImages

 

 

– U studentskim danima društvo me je čulo i nateralo da uđem u studio s tuđim pesmama. Počela sam da nastupam po grčkim klubovima i tako se rodila ta ljubav. Tata uopšte nije bio srećan, mislio je da sam skrenula sa pravog puta, ali ja ne mislim tako. Svi treba da radimo ono što osećamo – rekla je za „Extra FM”.

Komentari (0)

Loading