Celebrity News

Majka plače jer te je previše volela: Devojke luduju za Vladinim tetovažama, a jedna krije posebno emotivnu priču

Vladan Savić ima brojne tetovaže

Majka plače jer te je previše volela: Devojke luduju za Vladinim tetovažama, a jedna krije posebno emotivnu priču

Antonio Ahel/ATAImages

Energični nastupi, hit pesme, ali i šarm i kultura, učinili su da Vladan Savić od početka karijere uživa posebnu naklonost ženskog dela publike.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Frontmen „Magla benda” nekoliko godina je proveo u vanbračnoj zajednici, u kojoj je dobio ćerku. Ipak, ni to nije umanjilo interesovanje devojaka za simpatičnog pevača.

Pročitajte: Nismo se rastali u dobrim odnosima - Vlada iz Magla benda KONAČNO otkrio istinu o RAZVODU

Ono po čemu je Vladan Savić još poznat jesu njegove tetovaže. Ni sam ne zna koliko ih tačno ima.

- Jednog dana ću ih prebrojati. Imam ih dosta, ne znam tačan broj. I neću se zaustaviti. Nadam se da moja majka neće ovo pročitati – našalio se Vladan u izjavi za HELLO!.

- Mama je mnogo teško podnela moju prvu tetovažu, koja jedva da je bila vidljiva. Morao sam da joj kupim dve kese slatkiša da bih je odobrovoljio.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Među brojnim tetovažama koje ima Vladan Savić izdvaja se ona na nadlaktici. Na slici je njegov deda na motoru.

Šta se krije iza svega, pevač je otkrio u Instagram objavi.

- Majka plače. Gledao sam u nju i jedino što sam želeo je da prestane. Nije mogla deda, previše te je volela, a ja sam imao nepunih pet godina i nisam znao kako da joj pomognem. Prošlo je mnogo godina od tad, o tebi sam mnogo saznao i to mi je bilo više nego dovoljno da napokon shvatim zašto je tog dana plakalo toliko ljudi.

- Znaš, pričaju da si živeo ispred svog vremena, da si bio dobar čovek, velikog srca. Da si voleo motore, kafane, društvo, izlaske... Ljudi su te jako voleli i cenili. Nedavno sam doživeo kako jedan tvoj veliki prijatelj u suzama priča o tebi i ljubi tvoju sliku.

Antonio Ahel/ATAImages

 

- Oprosti što mojom krivicom nismo proveli više vremena zajedno, bio sam dete, provodio sam ga kod drugog dede na selu. To ne znači da vas nisam jednako voleo već sam tamo imao društvo sa kojim sam se igrao a i deda je imao traktor koji sam mogao da vozim uz njegovu pomoć. Ipak sam bio mali za tvoj motor. Ponosan sam što sam bio tvoj unuk – zaključio je Vladan Savić.

Komentari (0)

Loading