Celebrity News

Slomila si me! Tek što su dobili trećeg sina Veljko se javno obratio Bogdani

Veljko i Bogdana Ražnatović nedavno su dobili trećeg sina

Slomila si me! Tek što su dobili trećeg sina Veljko se javno obratio Bogdani

M. M./ATA Images

Veljko i Bogdana Ražnatović 15. maja dobili su trećeg sina kome su dali ime Isaija. Pojačanju su se najviše obradovala starija braća Željko i Krstan, a čini se da njihova sreća ne može da bude veća.

Pročitajte: Moja komunikacija sa Anastasijom više nije ista - Veljko priznao sve o odnosu sa sestrom

Cecin sin već neko vreme ne živi u Beogradu, već u Titelu koji je rodno mesto njegove supruge.

- Tast mi gaji piliće, a ja prasiće, imamo svoju farmu. Ne nedostaje mi Beograd, nimalo. Za mene je mnogo bolje selo, a Titel je stvarno prelep. Uživam u reci, u divljini, brdu... Ne volim gužvu, saobraćaj, nisam takav. Pri tom, na 20 minuta sam od Zrenjanina, a na 50 od Beograda, tako da sam blizu - izjavio je sin Cece Ražnatović, koji u Beograd dolazi po potrebi.

Tako je došao da ispoštuje Bokserski klub Crvena zvezda čiji je član. U povratku za Titel u autu je slušao muziku i jednu pesmu je posvetio voljenoj Bogdani.

U pitanju je numera Miloša Bojanića "Oči zelene".

"Šta sam Bogu zgrešio

pa su meni sve
tvoje lepe zelene
oči neverne


Prvo me očarale
pa me razočarale
te tvoje zelene
oči neverne."

Stihovi su numere koji očigledno znače Cecinom sinu koji ne krije koliko voli Bogdanu.

Instagram/Veljko Ražnatović

 

 

Kako se pisalo, na tome što je pronašao ženu svog života Veljko može da zahvali svojoj sestri Anastasiji Ražnatović. Naime, Cecina ćerka pričala je da je Bogdanu upoznala na Kopaoniku i da je odmah shvatila da pred njom stoji devojka koja će osvojiti njenog brata Veljka.


- Istina je da sam ja kumovala upoznavanju Veljka i Bogdane. Ja sam nju ugledala na Kopaoniku, nisam je ni znala, samo sam joj prišla i rekla da je prelepa. "Ja mislim da si ti za mog brata super devojka, on je lud i mora da se smiri, ti si prava", to sam joj rekla - ispričala je jednom Anastasija.

 

Komentari (0)

Loading