Celebrity News

Majka Milice Todorović ima samo jednu želju: Jasmina otvorila dušu - To mi je sada najvažnije

Majka Milice Todorović ćerki je ogromna podrška

Majka Milice Todorović ima samo jednu želju: Jasmina otvorila dušu - To mi je sada najvažnije

Antonio Ahel/ATA Images


Milica Todorović je veoma rano počela svoju karijeru, a majka Milice Todorović ćerki je ogromna podrška. Počela je da peva još kao devojčica od 14 godina, a već sa 18 je snimila svoj prvi album. Teški su to počeci za tako mlade talente.

Pročitajte: Dugo se pripremala na ovo! Milica Todorović dečku saopštila odluku, usledio kraj

Podsećanja na ove prve dane uvek su veoma dirljiva za popularnu pevačicu iz Kruševca, a posebno joj je tužno što se i njena majka mučila zajedno sa njom

- Dešavalo se da nemamo gde da prespavamo - Jasmina Todorović otvorila je dušu pred kamerama

Majku Milice Todorović retko kada viđamo u javnosti, a jednom prilikom se uključila u emisiju u kojoj je Milica gostovala.

Jasmina je tada otkrila da je sa ćerkom prolazila kroz mnoge neprijatne situacije, neproverene novinske napise, padove i uspehe, te navela malo poznate detalje iz prošlosti.

- Dešavalo se da tri puta nedeljno putuje za Beograd, dešavalo se da nemamo novac, da nemamo gde da prespavamo kad se završi takmičenje – rekla je Jasmina tada i dodala:

- Milica želi da peva u svom gradu, ali je niko do sada nije zvao. Želela bih da zapeva na našem Trgu jer je to zaslužila.

Antonio Ahel/ATAImages

 

 

Jasmina ima jednu želju kada je u pitanju njena mezimica.

- Želja mi je da imam još unučića. Moja najveća želja je da se ostvari u ulozi majke – rekla je za „Prvu“ Jasmina, a Milica je u tom trenutku zaplakala.

 

Komentari (0)

Loading