Celebrity News

Ma koga briga što je on Željko Mitrović? Prvi komšija zagorčao život vlasniku Pinka, ni veze, ni novac mu nisu pomogli: Na kraju se odselio

Dom Željka Mitrovića u Londonu skupocena je nekretnina

Ma koga briga što je on Željko Mitrović? Prvi komšija zagorčao život vlasniku Pinka, ni veze, ni novac mu nisu pomogli: Na kraju se odselio

Antonio Ahel/ATAImages

Uprkos činjenici da se dom Željka Mitrovića u Londonu nalazi u elitnom kvartu, nisu se mogli izbeći problemi.

Sama pomisao na to da medijski mag poseduje nekretninu u delu grada gde žive ljudi finansijske moći slične njegovoj, verovalo se da konflikte sa kojima se suočavaju oni manje bogati, on nikako neće imati.

Pročitajte: Za taštu Željka Mitrovića samo najbolje! Porodica napravila veliko iznenađenje Miličinoj mami (VIDEO)

Teza da osobe sa više novca imaju više stila, kulture, otmenosti i manira u Željkovom slučaju u potpunosti je opovrgnuta.

Zapravo on lično, a na svom Instagram profilu sa javnošću je podelio podatak da mu je donedavno prvi komšija stvarao nelagodu.

Instagram

 

- Ovo je isti onaj apartman u Londonu iz koga sam vam već pevao, iz koga sam pisao Šekspiru, a iz koga se Romeo žalio na Juliju i njene šopinge - napisao je za početak Željko pa dodao:

- Danas sam konačno srećan jer se komšija Džek iselio, a do juče je pikavce i đubre bacao na moju terasu.

Nakon ove izjave vlasnika Pinka mnogi su ostali u neverici. Oni koji se suočavaju sa istim problemima u našoj zemlji spontano su u šaljivom kontekstu prokomentarisali: „Pa kad jedan Željko Mitrović ima problema sa susedima, šta mi ima da se žalimo...” 

Bilo je i onih kojima je bilo prosto neverovatno da suprug Milice Mitrović ovakvu situaciju u jednoj zakonski uređenoj zemlji kakva je Velika Britanija, nikako nije uspevao da reši.

Mnogi su se zapitali da li se žalio, da li je sa komšijom porazgovarao i da li su ga zaista ti pikavci pored predivnog pogleda toliko uznemiravali.

Instagram

 

Dom Željka Mitrovića u Londonu poseduje neverovatnu terasu sa koje se prostire umirujući pogled na krovove drugih zgrada i kuća.

Evidentno je da medijski mag, zbog situacije sa komšijom, nije u tome mogao u potpunosti da uživa. Sada je konačno srećan i zadovoljan.

Veruje se pak da njegovoj mezimici Kristini, koja tamo boravi već godinama, i njenom vereniku, bogatom Ukrajincu Iliji, to nikada nije zasmetalo.

Pročitajte: Ovo su Ilija i Šon, misteriozni zetovi nekrunisanog kralja medija - Željko Mitrović ih okupio posebnim povodom

Možda i jeste, ali budući da stalno putuju, nisu na to toliko obraćali pažnju.

Instagram

 

Od Željkove objave domaća javnost samo o tome govori, spakuliše se o tome i priča jednako kao i o svadbi njegove mezimice koja tek što se verila.

 

 

Komentari (0)

Loading