Celebrity News

Oglasio se Nenad Pagonis: Optužbe za porodično nasilje su lažne, ne bih ni mrava zgazio

Nenad Pagonis izneo svoju stranu priče povodom nasilja

Oglasio se Nenad Pagonis: Optužbe za porodično nasilje su lažne, ne bih ni mrava zgazio

Aleksandar Krstović

Vest da je bivši kik bokser Nenad Pagonis uhapšen zbog nasilja u porodici odjeknula je u medijima prethodnih dana.

Aleksandar Krstović

 

Pod sumnjom da je pretukao bivšu suprugu Maju Brukner i naneo joj teške telesne povrede Pagonis je priveden u policiju, a zatim mu je određeno zadržavanje do 48 sati.

Pročitajte: Kik-bokser Nenad Pagonis uhapšen zbog nasilja u porodici

Nedugo posle puštanja iz pritvora, Nenad Pagonis se oglasio saopštenjem na društvenim mrežama, u kojem je izneo svoju stranu priče.

- Obraćam se javnosti povodom optužbi za nasilje nad ženama, za koje tvrdim da su neosnovane i neistinite. Svako ko me poznaje zna da sam ceo život živeo sportski i po pravilima, i da ne bih ni mrava zgazio.

Naglašavajući da se protivi svakom obliku nasilja, posebno nasilju nad ženama, Nenad Pagonis je poručio da ga optužbe koje sugerišu suprotno duboko pogađaju.

- Odmah sam se stavio na raspolaganje nadležnim organima, kako bih dokazao svoju nevinost. Tokom celog procesa bio sam potpuno transparentan i sarađivao sam sa vlastima kako bi se utvrdila istina, jer samo se kriv čovek plaši pravde i istine.

Nenad Pagonis je, između ostalog, rekao i to da je majka njegove dece za njega svetinja i da nikada ne bi dozvolio da joj se bilo šta ružno dogodi.

Luka Šarac

 

- Svojoj bivšoj supruzi i posle svega želim sve najbolje, i da što pre stavimo tačku na ovu priču - napisao je Nenad Pagonis. I zaključio rečima:

- Nameravam da iskoristim sve pravne mogućnosti koje su mi dostupne kako bih se borio protiv nepravedne optužbe i dokazao svoju nevinost. Verujem da će pravda na kraju pobediti i da će se istina o ovim lažnim optužbama razotkriti.

 

Komentari (0)

Loading