Celebrity News

Aljoša Vučković je ovu poznatu pevačicu ostavio pred oltarom: Pogledajte jedinu sliku sa svadbe glumca koja je prekinuta

Prva supruga Željka Mitrovića nije imala sreće u ljubavi

Aljoša Vučković je ovu poznatu pevačicu ostavio pred oltarom: Pogledajte jedinu sliku sa svadbe glumca koja je prekinuta

Snezana Savić/youtubeprintscreen

Sonja Mitrović Hani krajem devedesetih godina imala je veoma uspešnu muzičku karijeru, a nakon hitova koje je nizala gotovo kao da je iščezla iz javnog života.

Budući da se povukla sa javne scene, bar kao izvođač, odrednica po kojoj je najprepoznatljivija jeste kao prva supruga Željka Mitrovića sa kojim je dobila dvoje dece, ćerku Sandru i sina Aleksandra.

Pevačica, koju starije generacije uglavnom pamte po pesmama “Džip”, “Otkini, bejbe”, “Sedam godina” i drugim, ponosna je vlasnica hita koji se našao na njenom albumu "Kocka od šećera" objavljenom 1996. godine, a reč je o pesmi „Ne dajem te nikome“, za koju je reči napisao Dragan Brajović Braja.

 

Boško Karanović

 

Spot za tu pesmu zanimljiv je iz više razloga. U njemu, naime, prva surpuga Željka Mitrovića, atraktivna plavuša izgleda kao Merilin Monro, slične frizure i sa prepoznatljivim crvenim ružem u prvom planu, a interesantan podatak je da je glavnu ulogu tumačio glumački bard Aljoša Vučković

Jedan od najšarmantnijih muškaraca na našoj javnoj sceni, miljenik ženskog dela publike, u to vreme imao je pedesetak godina i bio u top formi. Sa Sonjom je snimio kadrove kako kao tek venčani bračni par izlaze iz crkve, a dok spot odmiče svedočimo da se velika ljubav lagano gasi.

 

youtube printscreen

 

Glavni akteri nikada nisu pričali o tome kako je taj spot nastao, a Aljoša Vučković koji nas u svakoj reprizi serije „Bolji život“ podseti na blistave trenutke svoje karijere, koju je teška bolest naglo prekinulal, na svu sreću, posle nekoliko godina borbe uspeo je da se oporavi.

Komentari (0)

Loading