Celebrity News

Zamenila Igora mlađim: Milena Popović blista u zagrljaju drugog muškarca (FOTO)

Milena Popović u zagrljaju glumca

Zamenila Igora mlađim: Milena Popović blista u zagrljaju drugog muškarca (FOTO)

Instagram

Milena Popović u zagrljaju glumca - fotografija digla prašinu

Milena Popović uživa u srećnoj vezi sa Igorom Jurićem, već nekoliko godina. Njih dvoje u srećnoj su vezi i žive na relaciji Beograd - Novi Sad, a njihov odnos neretko je tema medija.

Ovih dana pisalo se o Igoru Juriću koji se pored 9 godina mlađe izabranice podmladio, te promenio imidž, a sada je tema njegova partnerka.

Pročitajte: Igor Jurić više nije isti čovek, svi krive Milenu za ovoliku promenu

Naime, Milena je na svom Instagramu objavila fotografiju u zagrljaju glumca Stefana Radonjića, koji je od nje mlađi 11 godina.

Fotografija sa prijateljem na njenom Instagramu izazvala je lavinu komentara, pa ipak, reč je samo o iskrenom prijateljstvu, dok je u ljubavi sa Igorom Jurićem veoma srećna.

Instagram

 

- Nije tačno da se voli jednom u životu, može da se voli više puta, mogu da budu to kvalitetni i sjajni odnosi. Bilo je raznih komentara međutim ja sam vremenom na to navikla, mene to više zanima kao jedan psihološki momenat da vidim kakvi su ljudi, kakva su im razmišljanja ali na kraju ja mislim da se sve svede na odnos kakav vi imate i da je jednostavno to najbitnije.

Svako od tih ljudi i oni koji pišu loše i oni koji pišu lepo jednostavno nemaju nikakav uticaj na vaš život i na vaš odnos tako da kada ste deo javnosti onda je vaš život izložen javnosti i javnost ima pravo da vas osudi i da vas javno komentariše i da vas mrzi i da vas obožava i sve je to normalno. Ja nikome apsolutno ništa ne zameram, ja svim tim ljudima, onima koji pišu loše, koji pišu ružno, želim da isto vole kao što danas ja volim, želim im da ako su sada nesrećni jednog dana pronađu svoju sreću i svoj mir jer sve je to moguće, tako da kad dostignete taj jedan stadijum svesti koji ja danas imam posle svega onda vam je sve u životu mnogo lakše - rekla je svojevremeno Milena Popović,državna sekretarka u Ministarstvu turizma i omladine.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading