Celebrity News

Pre Bosiljčića Jelena Tomašević se susrela s velikim bolom: Bila sam bez novca, tužna i neutešna

Tuga Jelene Tomašević uz veru je bivala manja

Pre Bosiljčića Jelena Tomašević se susrela s velikim bolom: Bila sam bez novca, tužna i neutešna

mateja stanisavljevic, antonio ahel / ata images

Tuga Jelene Tomašević zbog smrti voljenog oca velika je.

Uprkos protoku vremena pevačica ne može da zanemari činjenicu da se prerano upokojio, ipak tvrdi da joj vera u velikoj meri pomaže da te svoje emocije kanališe.

Pročitajte: Idealna razlika u godinama za brak - Da li znate koliko je Ivan Bosiljčić stariji od Jelene Tomašević

Podrška supruga Ivana Bosiljčića i ljubav ćerkice Nine dodatno je stimulišu da ne padne, da ne očajava, da ne bude nezahvalna, da se okrene članovima porodice kojima je neophodna. 

Miloš Nadaždin

 

Uz ljubav najmilijih i jaku veru izborila se i sa davnašnjim, mladalačkim izazovima o kojima je progovorila prvi put kod Bebe Dragić u emisiji "Život u balansu" na Blic TV.

- Ja mislim da je svaki početak težak. Novi život u Beogradu, nova okolina, novi ljudi, svaki vikend sam išla u Kragujevac da vidim svoju porodicu - počela je razgovor Jelena, pa opisala svoju borbu i sve sa čim se nosila.

- Bilo je teško, bilo je perioda kada sam bila bez novca, kada sam bila usamljena, tužna i neutešna, ali nekako uvek, pa i u tim najtežim situacijama meni su pomagali moja vera i molitva.

Antonio Ahel/ATAImages

 

- Niko me tome nije učio, jednostavno to je postojalo otkako sam bila dete i kad god mi je teško, pomolim se Bogu, svojim rečima izgovorim sve ono što me muči, što me tišti, što bih volela da se razreši, ja zamolim za pomoć i razreši se.

- To je vrlo upotrebljivo, ja svojim prijateljima koji nisu toliko u veri, iako imam dosta prijatelja koji su vernici, ja im kažem: "Ali, ljudi, to je tako praktično, ako se ne razreši, ako se ne desi to što tražiš, znači nije trebalo. Pusti, videćeš za mesec, dva, tri, pet zašto ti se nije dalo tada kad je trebalo da ti se da - zaključila je pop zvezda.

Pročitajte: Ivan Bosiljčić i Jelena Tomašević napokon će ispuniti neostvarenu želju (FOTO)

Nemoć i tuga Jelene Tomašević pevačicu su okenuli pravoslavlju, koje po svoj prilici predstavlja njen štit od bolne stvarnosti.

 

 

Molitva, razgovor sa samom sobom, dođu joj kao psihoterapija, što i te kako doprinosi njenom duševnom miru, ali i balansu koji joj pomaže da kroz život ide ponosno i radosno.

 

 

Komentari (0)

Loading