Celebrity News

Uprkos svemu nije mu okrenula leđa: Sa njom je Duško Tošić uhvaćen u avionu (FOTO)

Duško Tošić sa njom uhvaćen u avionu

Uprkos svemu nije mu okrenula leđa: Sa njom je Duško Tošić uhvaćen u avionu (FOTO)

Instagram/Nika Tošić

Duško Tošić Srbiju napustio u njenom društvu

Porodica Karleuša-Tošić poslednjih dana prolazi kroz brojne turbulencije, nakon što je Jelena Karleuša pre nekoliko dana supruga prijavila za nasilje.

Šuškalo se da devojčice biraju stranu, te se u medijima pisalo da je Nika Tošić otpratila oca sa društvenih mreža, dok je Atina viđena sa njim na tenisu. 

Pročitajte: Bilo je strašno, čula sam kad je Jelena ovo rekla Dušku - Komšinica otkrila šta se dogodilo u vili na Dedinju

Ipak, Duško Tošić sada se oglasio na Instagramu i stavio tačku na sva nagađanja. Naime, on se u društvu svoje mlađe ćerke uputio u Nemačku, gde će naše Orlove bodriti na utakmici protiv reprezentacije Engleske.

Nika, koja je vatreni fan fudbala i koja i sama trenira ženski fudbal u „Crvenoj zvezdi”, sa zadovoljstvom će bodriti „orlove” sa tribina, a ne krije ni da je raduje da neko vreme provede sa svojim ocem.

Instagram

 

Iz ovoga jasno je da je cilj Duška i Jelene, bez obzira na lične sukobe, da svojoj deci budu najbolji roditelji, koji će im pružiti ljubav i podršku u svakom trenutku, bili oni zajedno ili ne.

Komentari (0)

Loading