Celebrity News

Posle napuštena dva fakulteta, diploma je ipak stigla! Ćerka Saše Popovića i Suzane Jovanović obradovala roditelje

Ćerka Saše Popovića i Suzane Jovanović obradovala roditelje

Posle napuštena dva fakulteta, diploma je ipak stigla! Ćerka Saše Popovića i Suzane Jovanović obradovala roditelje

Ata Images/Antonio Ahel

O skromnosti Aleksandre Popović, ćerke Saše Popovića i Suzane Jovanović, u poslednje vreme sve se češće piše. Da luksuz svojih roditelja ne želi jasno je stavila do znanja, te se sada vredno trudi da svoj dinar zaradi sama.

- Aleksandra je kreativna devojka i ima nemirne prste. Studirala je čak dva fakulteta, ali je oba napustila jer se jednostavno tražila i možda se još uvek traži - rekla je Suzana svojevremeno za medije, a potom otkrila čime se njena naslednica bavi.

Pročitajte: Istina o ćerki Saše Popovića isplivala na površinu! Zbog Aleksandrinog ponašanja javnost u čudu

- Aleksandra je nedavno završila kurs za nokte, manikir, i moram da se pohvalim da meni radi nokte. Ne peva, nijedno od njih nije povuklo talenat na mene. Peva Aleksandra u kupatilu za svoju dušu. Umetnička je duša i ima nešto u tim prstićima, pa ćemo videti da li će se završiti na tim noktima ili će ići dalje.

Ćerka Saše Popovića i Suzane Jovanović odlučila je da ode korak dalje i pored noktiju završila je i kurs za šminkanje. Diplomom sa ovog kursa pohvalila se na mrežama, a još jednom njenom uspehu najviše su se obradovali roditelji.

Instagram

 

Vredna i marljiva Aleksandra Popović otpočela je svoj mali biznis, a da li će od njega izgraditi imperiju, poput svog oca, ostaje da vidimo.

Komentari (0)

Loading