Celebrity News

Ništa nije htela da radi, ja sam morao i da kuvam: Knez doneo odluku da se razvede - Bilo je strašno

Knez razvod teško podneo

Ništa nije htela da radi, ja sam morao i da kuvam: Knez doneo odluku da se razvede - Bilo je strašno

Ata Images

Knez razvod teško podneo iako je do njega došlo na pevačevu inicijativu. Nenad Knežević istakao je da se od bivše supruge Nine, sa kojom je dobio ćerke Andreu i Kseniju i proveo 17 godina u bračnoj zajednici, razveo zato što ništa nije htela da radi.

Pročitajte: Dugokosi Knez i beba Ksenija - Nikad viđena porodična fotografija poznatog oca sa ćerkom će vas raznežiti i nasmejati

- Moja tadašnja supruga i ja smo dugo pre rastanka imali nesuglasice. Jedan od problema je bio taj što nije imala zanimanje, već je samo bila usmerena na našu decu.

Hteo sam da je zaposlim, ne zbog novca, već da bi se bavila nečim u životu, ali ona nije htela. Čak sam joj otvorio butik, ali njena životna filozofija je bila da ne treba da radi. Nije htela ni da kuva kod kuće, pa sam ja i to obavljao - počeo je Knez.

- Zahvaljujući avanturističkom duhu, prihvatio sam ponudu da se takmičim u trećoj sezoni "Survajvera" sa poznatim ličnostima.

Priroda i tišina koja vlada ostrvom su me resetovale i pomogle da razmislim o svom životu. Mozak mi se vratio na fabričko podešavanje. Tada sam odlučio da ću se definitivno razvesti. Možda zvuči neverovatno, ali 32 dana borbe sa životom u džungli pomogla su mi da shvatim da je rastanak jedino rešenje za mene - rekao je pevač.

Po povratku sa Filipina otišao je kod supruge, doneo joj papire za razvod braka i izašao iz stana.

- Iako sam želeo da se rastanemo, to sam teško podneo. Za mene je sve to bilo neverovatno stresno.

Amir Hamzagic/ATAImages

 

 

 

Pogotovo mi je bilo strašno zbog naših ćerki, koje nisu bile male, ali su se osećale loše što im se roditelji razvode. Zbog njih dve sam Nini i prelazio preko mnogih stvari, kako ništa ne bi osetile. Na kraju je sve ispalo kako treba da bude - priznao je za "Hit" Knez, koji je nakon razvoda započeo vezu sa Tatjanom Tot, sa kojom je i danas.

 

Komentari (0)

Loading