Celebrity News

Zarađivao sam 12.000 dinara: Andrija Kuzmanović iskren - Nikom ne cvetaju ruže

Andrija Kuzmanović o nemaštini govorio je iskreno

Zarađivao sam 12.000 dinara: Andrija Kuzmanović iskren - Nikom ne cvetaju ruže

Amir Hamzagić/ATAImages

 Andrija Kuzmanović Fakultet dramskih umetnosti upisao je iz drugog puta. Kao student maštao je o velikim projektima, da bi se igrom slučaja našao u takvom jednom već po završetku studija.

Pročitajte: U javnost dospela slika Andrije Kuzmanovića sa bebom - Smeje se i topi od ljubavi

Uloga za ulogom, projekat za projektom, danas su ga svrstali među najpoznatije srpske glumce kome su vrata u ovom poslu široko otvorena.

Ipak, nije sve bilo lako. Imao je i finansijske poteškoće  i dešavalo mu se da pozajmljuje novac.

- Jedno vreme od moje sestre Simone. Ona je već radila jer je 11 godina starija od mene. Ja sam tada radio u pozorištu i imao od 12.000 do 18.000 dinara zaradu. Ali to je bilo neko takvo vreme.

Svako neko vreme nosi svoje situacije. Lepo bi bilo da se današnji klinci iscimaju više za sebe i za porodicu. Nikome ne cvetaju ruže. Ja sam dugo živeo kod mojih, dok sam završio fakultet, pa dok sam krenuo da radim...

Onda je došao “Montevideo” i počeo sam da zarađujem i budem samostalan, da imam uslova da se odvojim i živim sam. Rad, trud i velika želja za poslom, mislim da će svakome doneti bolje sutra.

Kako kaže, svestan je da mora da radi i da koristi dobre prilike, s obzirom na to da reditelji vole da sarađuju sa njim. Nude mu uloge u kojima može da pokaže svoj raskošni talenat.

- U životu moraš da se lišiš nekih stvari zarad nekih drugih. Usredsredio sam se na rad. Poslednjih nekoliko godina, hvala bogu, radim lepo, ali ova godina je baš radna - rekao je za "Blic" Andrija.

 

 

Komentari (0)

Loading