Celebrity News

Ko ima hrabrost da donese praznu kovertu na svadbu? Tamara otkrila kakvu su neprijatnost suprug i ona doživeli

Tamara Milutinović se udala početkom meseca za svog izabranika Darka Jevtića

Ko ima hrabrost da donese praznu kovertu na svadbu? Tamara otkrila kakvu su neprijatnost suprug i ona doživeli

Antonio Ahel/ATAImages

Tamara Milutinović se udala početkom meseca za svog izabranika, fudbalera Darka Jevtića, a pored crkvenog venčanja, obavljeno je i krštenje ćerkice.

Pročitajte: Dok sam ja živ moja majka se neće udati! Darko Lazić besan - Venčanja nije bilo

Pevačica se sjajno provela na svojoj svadbi, ali šok je usledio nakon što se žurka završila. Naime, ona je otkrila da su ne venčanju dobili prazne koverte iako je bila ubeđena da se to Darku i njoj neće desiti.

- Čula sam od nekih svojih koleginica koje su pravile svadbu da se priča o tim praznim kovertama, a ja sam uvek bila u fazonu: "Bože, ko donosi praznu kovertu? Ko ima hrabrost da donese praznu? Pa, nemoj doneti ništa, bolje i to nego da doneseš praznu kovertu." Međutim, bilo je. Bilo je stvarno, da. Moram da kažem i da je bilo jako lepih i originalnih poklona - rekla je ona. 

Pevačica je zatim otkrila da su suprug i ona nakon venčanja u debelom minusu, ali da sekunde jedne ne žale novac.

- U debelom minusu. Mi smo u minusu, tako da ne znam, moraćemo nešto da smislimo. Šalim se, šalim se. Darko i ja, kada smo se odlučili da pravimo svadbu, nijednog trenutka nismo razmišljali da budemo u nekom plusu ili da zaradimo ili nešto tako, čak smo i sebi postavili neku gornju granicu do koliko možemo da potrošimo, tako da je sve to kako smo planirali.

Jeste, ispalo je papreno, ali ispalo je sve tako kako smo planirali. Mislim, nije nas ništa iznenadilo - rekla je pevačica za "Telegraf". 

 

 

Komentari (0)

Loading